KENDİLERİ YAZDI KENDİLERİ OYNADI

Sarayköy’de belediyenin kurduğu tiyatro kulübü üyeleri kendi yazdıkları Ah Bu Ben-Trafik Kuralları adlı oyunu yine kendileri oynadı.

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü trafik kurallarını anlattığı ve eğitmen Hakkı Karaca’nın kaleme aldığı Ah Bu Ben-Trafik Kuralları adlı oyunu izleyici ile buluşturdu. İlçe gençlerinden oluşan oyuncular performansları ile beğeni aldı.

KENDİLERİ YAZDI KENDİLERİ OYNADI

Ah Bu Ben tiyatro çocuk oyunu Trafik Kuralları ile hem bilgilendirdi hem de güldürdü. Trafik kurallarını çocuklara sanat yönüyle aktarıldığı tiyatro oyununun müzikal kısımlarında çocuklar ve aileleri danslarıyla oyunculara eşlik ederek keyifli zaman geçirdi.

KENDİLERİ YAZDI KENDİLERİ OYNADI

Oyun sonunda konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, Devam eden tiyatro kursumuz her yıl deneyimlerinin üzerine yenilerini ekleyerek dikkat çeken bir topluluk olmayı başardı. Başarılı sahne performanslarının yanında aldıkları ödülleriyle de bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar. Bizler yerel yönetimler olarak eğitime, sanata, kültüre ve spora destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.