KEPENEK: DÖNÜŞÜMÜN BİR PARÇASI DA MUHTARLAR

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçedeki değişim ve dönüşümün önemli bir parçasını da muhtarların oluşturduğunu söyledi, “Özveri ile gayret ettiler” dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenk, ilçede görev yapan muhtarları ağırladı. Honaz’da büyük bir değişim gerçekleştirdiklerini kaydeden Kepenek, bu değişimde muhtarların da önemli rolü olduğunu söyledi.

Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Kepenek; “En küçük yerel hizmet birimi olarak görev yapan, demokrasimizin çekirdeği, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi gören, muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde, sakinlerinin devlet kurumlarımızla ve belediyemiz ile ilişkilerinde, bütünleşmesinin temel harcını oluşturmakta, büyük bir fedakârlıkla görevlerini yerine getirmektedir. Başta  ilçemizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı, başımızın tacı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.