BİRSEN ÇELİK’İ SİNİRLENDİREN MANZARA

Mehmetçik Mahallesi’ndeki çocuk parkını çevreleyen çitlerin parçalanarak, çocukların oyun alanı içerisinde atılmasına tepki gösteren Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Kamu parkımızı tahrip eden bu saygısızlığa karşı sessiz kalmak artık mümkün değil.” diye konuştu.

Bozkurt İlçesi’ne bağlı Mehmetçik Mahallesi’ndeki çocuk parkını çevreleyen çitler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce parçalandı ve parçalar, çocuk oyun alanına atıldı. Yaşanan olayın ardından ortaya çıkan manzaraya sinirlenen Bozkurt Belediye Başkanı birsen Çelik, sosyal medya hesabından sitem etti.

BİRSEN ÇELİK’İ SİNİRLENDİREN MANZARA

“BU ALANI TAHRİP ETMELERİ HEPİMİZİ ÜZMEKTE”

Başkan Çelik, “Kamu parkımızı tahrip eden bu saygısızlığa karşı sessiz kalmak artık mümkün değil. Parklarımız, çocuklarımızın mutlu vakit geçirmesi ve vatandaşlarımızın bir arada olması için ayrılmış bir alan. Ancak, bazı kişilerin bu alanı hoyratça tahrip etmeleri ve yok etmeleri, hepimizi üzmektedir” diye konuştu.

BİRSEN ÇELİK’İ SİNİRLENDİREN MANZARA

“BU GÜZEL ALANLARI HEP BİRLİKTE KORUYALIM”

“Bu tür davranışlar, Bozkurt’un güzelliklerine ve değerlerine olan saygısızlıktır” diyen Başkan Çelik, “Bizler, toplumumuzun bu tür insanlara tahammül etmeyeceğini bilmeliyiz. Bu alanları korumak ve güzelleştirmek hepimizin sorumluluğudur. Bu güzel alanlar hepimize aittir. Bu güzel alanları hep birlikte koruyalım. Takdiri siz, kıymetli Bozkurtlara bırakıyorum” şeklinde ifade etti.

BİRSEN ÇELİK’İ SİNİRLENDİREN MANZARA