HONAZDA ÜRETİLİYOR İSTANBUL’DA SATILACAK

Honaz’da üretilen cennet elması bundan sonra Köy Koop’un İstanbul’daki işletmesinde satışa sunulacak. Bölge üreticileri bu yeni Pazar ile birlikte aracılardan kurtulacak ve nefes alacak.

Honaz’da cennet elması üreticileri ürünlerini İstanbul pazarında değerlendirme fırsatı buldu. Honaz Belediyesi’nin öncülüğünde Köp Koop ve Honaz Üreticiler Birliği işbirliği yapma kararı aldı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Köy-Koop Bölge Başkanı Mehmet Varol, Honaz Üretici Birliği Başkanı Kadir Öncan, Köy-Koop Müdürü Tolga Tanrıverdi ve Dış Ticaretten Sorumlu Murat Ünsal Güney, Honaz’da bir araya gelerek yerinde inceleme ve tespitlerde bulundu.

Üretici nefes alacak

Honaz’da cennet hurması sezonunun yaklaştığı bu günlerde, büyük uğraşlarla gerçekleştirilen üretim sonrasında tüketiciye aracısız ürün temini üreticinin rahat nefes almasını sağlayacak. Honaz Üretici Birliği aracılığıyla değerinde alınarak İstanbul Bayrampaşa’da Köy-Koop’un Hal’inde satışa sunulacak. En geç 3 gün içerisinde bedeli üreticinin hesabına ödenecek.