ÜNLÜ YAZARLAR ACIPAYAM’DA BULUŞTU

Acıpayam’da düzenlenen kitap günlerine Türkiye’nin ünlü yazarları katılıyor. Fuarın ilk gününde Ahmet Ümit ve Müfit Can Saçıntı okurlarıyla buluştu.

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilk kez geçen yıl mayıs ayında yapılan ‘Acıpayam Kitap Günleri’nin ikincisi başladı. 12 Kasım’a kadar açık kalacak fuarın bu yılki mottosu, ‘Cumhuriyet’in 100. yılında 100 yazar’ oldu. Acıpayam Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen açılışa; İlçe Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Senem Tüfekçi,siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN YOLU AÇIK OLSUN”

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; “Halkımızın gönlünde bekleyen kitap sevgimizin yüreklerde alev alev coşmasını diliyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olması dolayısıyla ayrı bir heyecan duyuyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan o yiğit insanların ruhları şad olsun. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun. Türkiye Yüzyılı’nın yolu açık olsun. Bu yurdun yolu artık hep şafaklar olacaktır. Asla karanlık olmayacaktır. Allah’ın izniyle yüce Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Kitap günlerimizin hayırlı ve daim olmasını dilerim” dedi.

ÜNLÜ YAZARLAR ACIPAYAM’DA BULUŞTU

ÜNLÜ YAZARLAR ACIPAYAMLILARLA BULUŞACAK

Fuarın ilk gününde ünlü yazarlar Ahmet Ümit ve Müfit Can Saçıntı okurlarıyla buluştu. Büyük ilgi gören yazarlar bol bol kitap imzaladı. 10 gün boyunca sürecek kitap günleri kapsamında; Hulki Cevizoğlu, Erol Mütercimler, Halit Ertuğrul, Doç. Dr. Cihat Yaycı, Füsun Önal, Nihat Gökmen, Şükrü Erbaş, Şefik Ünal, Metin Karausta, Vehbi Vakkasoğlu, Karibe Baysal, Ahmet Selçuk İlkan, Sinan Meydan, Uğur Arslan, Yüksel Ercan ve Sinan Akyüz’ün yanı sıra Acıpayamlı ve Denizlili yerel yazarlar okuyucuları ile buluşacak.

ÜNLÜ YAZARLAR ACIPAYAM’DA BULUŞTU