ACIPAYAM ÖRNEK OLDU

Acıpayam’daki kitap günleri kapsamında 100’ün üzerinde tanınmış yazarı Acıpayamlı kitapseverlerle buluşturan Acıpayam Belediyesi örnek oldu. İmza günleri, söyleşiler ve konferanslarla geçen etkinlik büyük beğeni topladı.

Acıpayam Belediyesi’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Acıpayam 3. Kitap Günleri, Kasım’da düzenlenen törenle başlamıştı.Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında yapılan Kitap Günleri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Doç.Dr.Hulki Cevizoğlu, Necdet Saraç,Uğur Arslan, Melek Ketmen,Hayat Özlem Kayalı, Jale Mutlu, Yüksel Ercan,Vehbi Vakkasoğlu, Şükrü Erbaş, Metin Karausta, Hasan Ayaz, Şefik Ünal, Dr. Halit Ertuğrul,Sinan Akyüz, Segah Gümüş, Nihat Gökmen, Beyza Alkoç,Doç.Dr. Gökçen Çatlı, Sinan Meydan, Yasemin Esra Üçcan, Kağan Kaya, Ahmet Haldun Terzioğlu ve Dr. Murat Okçu, Betül Şaşmaz gibi önemli yazarlar, okurlarıyla buluştu. Öte yandan Denizlili yazarlar da kitapseverlerle bir araya geldi.

ACIPAYAM ÖRNEK OLDU

“ACIPAYAMLILAR KİTABI SEVİYOR”

10 gün boyunca Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan kitap günleri, sona erdi. Kitap günlerine dair konuşan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 yazar ile ikincisini gerçekleştirdiğimiz ve oldukça heyecan duyduğumuz kitap günlerimizdeki tablo,ilçenin ne kadar kitabı sevdiğini gösteriyor. İlçemizde böylesine yoğun bir potansiyeli görmekten mutluluk duyuyorum. Acıpayamlı ve Denizlili yazarlarımıza, hocalarımıza ve ulusal yazarlarımıza Acıpayamlılarla buluştukları için, ayrıca Acıpayamlılara değerli yazarlarımızla buluşturan Anayurt yayınları Mustafa Bey,  Selami Bey’e, görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.2024 yılının Mayıs ayında yapılacak Acıpayam 3. Kitap Günleri’nde buluşmak üzere. Kitaplar şafaklara yolculuktur” dedi.

ACIPAYAM ÖRNEK OLDU