BULDAN’DA KİTAP TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Buldan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında ‘Kitap Tanıtım Günleri’ düzenliyor. Her yaştan Buldanlıyı okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günlerinin ilk konuğu çocuk kitapları yazarı eğitimci Bahar Kelci, 25 Kasım Cumartesi günü, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de çocuk okurlarıyla bir araya gelecek.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geçtiğimiz ay hizmete giren Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de Kitap Tanıtım Günleri’ düzenleyeceklerini açıklamıştı. Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ‘Kitap Tanıtım Günleri’ başlıyor. Her yaştan Buldanlıyı okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen kitap tanıtım günlerinin ilk konuğu ise çocuk kitapları yazarı eğitimci Bahar Kelci, olacak. Kelci, 25 Kasım Cumartesi günü, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de çocuk okurlarıyla bir araya gelecek.

"OKUMAK GÜZELDİR"

Kitap Tanıtım Günleri ile ilgili konuşan Başkan Şevik, “Okumak her yaşta güzeldir. Çocuklarımızı, gençlerimizi her yaştan Buldanlı hemşehrilerimizi sevdikleri yazarlarla ve kitaplarıyla buluşturmak istiyoruz.  İlk Kitap Tanıtım Günü’nde Çocuk Kitapları yazarı Eğitimci Bahar Kelci konuğumuz olacak. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.