MİLLİ OKÇU BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI

Buldan Belediye bünyesinde açılan Okçuluk Kursları’na devam eden sporcularla bir araya gelen Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, “Bu seviyeye çok çalışarak geldim. Başarının yolu çalışmak ve inanmaktan geçer” tavsiyesinde bulundu.

Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, Buldan Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan ve Aleyna Ayşe Sakallı antrenörlüğünde devam eden Okçuluk Kursu’nda sporcularla bir araya geldi. Başarısının sırrını anlatan Milli Okçu Turan, örnek atışlar da yaptı. Öğrencilerle uzun uzun sohbet een Milli Okçu Turan, 2009 yılında Burdur'da düğünde atılan maganda kurşununun isabet etmesinden dolayı tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu dile getirdi.

“BU SEVİYEYE ÇOK ÇALIŞARAK GELDİM”

Hayatını değiştiren okçuluk sporunda başarıya giden yolun çok çalışmak olduğunu vurgulayan Turan, “Bu seviyeye çok çalışarak geldim. Günde 6 saat antrenman yapıyordum. Hocamın itirazı üzerine 4 saate indirdim. Başarının yolu çok çalışmak ve inanmaktır. Sizler de kendinize inanın, güvenin” tavsiyesinde bulundu.

MİLLİ OKÇU BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI

“OKÇULUKTA DESTEK VE SPONSORLUK ÖNEMLİ”

Buldanlı sporcularla birlikte örnek atışlar yapan Turan, okçuluğun pahalı bir spor dalı olduğunu dikkat çekerek, “Sizler şanslınız. Buldan Belediyesi sahip çıkmış. Okçulukta destek ve sponsorluk önemli.  Belediye Başkanı Şevik’e teşekkür ederim” dedi.

MİLLİ OKÇU BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI

“İNANCIMIZI YİTİRMEYECEĞİZ”

Buldan Belediye Spor Kulübü Antrenörü Aleyna Ayşe Sakallı ise Turan’ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “ Milli Okçu Turan’ın ziyareti, hem sporcularım hem de benim için büyük bir moral oldu. Tavsiyeleri bu yolda bize ışık tuttu. Hedeflerimize ulaşmak için bu yolda önümüze çıkan tüm zorluklara rağmen inancımızı yitirmeyeceğiz” diye konuştu.