BULDAN BELEDİYESİNDEN OKULLARA KİTAPLIK DESTEĞİ

Buldan Belediyesi, Eğitime Katkılarını Sürdürüyor: Okullara Kitaplık ve Kitap Desteği

 

Buldan Belediyesi'nin eğitime yönelik destekleri devam ediyor. Belediye, son olarak Ali Tunaboyu Anadolu Lisesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksek Okulu’na kitaplık ve kitap desteğinde bulundu.

EĞİTİME DESTEK VE KİTAP KAFE PROJESİ

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kitap Kafe projesini hayata geçirdi. Belediye, kütüphanesi bulunan okullara kitap, kütüphanesi olmayanlara ise kitaplık ve kitap desteğini sürdürüyor. Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi ve PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu'na yapılan son destekler bu çerçevede gerçekleşti.

OKUL ZİYARETLERİ VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA

Başkan Şevik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, Bilgi İşlem Müdürü Murat Ural ve Destek Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Mustak ile Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü İlhan Ünal, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şevik, öğrencilere kitaplarını imzalayarak, “Okuyan öğrenciler oldukça, biz de kitap sayısını daha da arttıracağız” dedi. Okul Müdürü Ünal ve öğrenciler, Şevik’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu ile Buluşma

Daha sonra PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu'na geçen Başkan Şevik, burada kantinde oluşturulan kitaplıkta MYO Müdürü Prof. Dr. Yıldıray Turhan ve üniversite öğrencileriyle buluştu. Şevik, gençlere okumanın önemini vurgulayarak, “Gençliğinizin kıymetini bilin, okumak çok önemli” diye konuştu ve eğitime, kültüre destek vermenin belediyelerin asli görevlerinden biri olduğunu belirtti. Turhan, Şevik'e eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür etti.