BULDAN’DA KİTAP GÜNLERİ

Buldan’da kitap tanıtım ve imza günleri gerçekleştirildi. Psikolojik Danışman Yazar Esat Şişman kitaplarını, okurları için imzaladı.

Buldan Belediyesi, kitap tanıtım ve imza günlerinin ikincisini gerçekleştirdi. Kitap Kafe’deki etkinlikte Psikolojik Danışman Yazar Esat Şişman kitaplarını, Buldanlı okurları için imzaladı. Etkinlik yazar Esat Şişman’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği ‘Kitap Okumanın Başarıya Katkısı’ ve ‘Türk Büyükleri’ kitaplarının tanıtımıyla başladı.

BULDAN’DA KİTAP GÜNLERİ

Esat Şişman, “Ben aslında psikologum. Giresun Devlet Hastanesinde çalıştım. Daha sonra rehber öğretmeni oldum. Bana soruyorlar ‘Neden kendi alanında yazmıyorsun?’ diye. Tarih yazmamın nedeni, Türk gençlerinde milli şuuru oluşturmak, milli kimliği oluşturmak ve bunu sağlamlaştırmak. Ve Belediye Başkanımız gibi eğitime önem veren yöneticiler sayesinde de sizlerle buluşup, anlatma fırsatı buluyoruz. Ben kendisine, hem böyle güzel bir mekanı siz gençlerin hizmetine açtığı hem de burada Metehan’ı, Kürşad’ı sizlere anlatma fırsatı verdiği için ben Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BULDAN’DA KİTAP GÜNLERİ

Konuşmaların ardından Yazar Esat Şişman, Kurt Hüseyin, Kürşad, Gökbörü Bizi Çağırıyor, Metehan, Mustafa İle Kemal ve Başarılı Çocuk Yetiştirme adlı kitaplarını okurları için imzaladı.