ACIPAYAM, KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü UĞURLUYOR

27 Ocak 2024 tarihli ve 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile Şanlıurfa-Birecik Kaymakamlığı görevine atanan Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz için veda yemeği düzenlendi.

27 Ocak 2024 tarihli ve 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile Acıpayam'la Birecik kaymakamları yer değiştirdi. Şanlıurfa’nın Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu Acıpayam’a, Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Şanlıurfa-Birecik Kaymakamlığı görevine atandı. Kaymakam Gürbüz için veda yemeği düzenlendi.

ACIPAYAM, KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü UĞURLUYOR

“ACIPAYAM HALKI ADINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Konuya ilişkin açıklama yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; “İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa Gürbüz’ü yeni görev yeri Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine uğurluyoruz. Kendilerine bulunduğu süre içinde ilçemize yaptığı tüm katkılar; devlet adamlığı kişiliği, hümanist, samimi yönü ve engin vatanseverliği için şahsım ve Acıpayam halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Kaymakamımıza bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ACIPAYAM, KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü UĞURLUYOR

KAYMAKAM CANKALOĞLU PAZARTESİ GÖREVİ DEVRALACAK

Öte yandan Kaymakam Mustafa Gürbüz’ün yarın ilçeden ayrılacağı, yeni Kaymakam Ramazan Cankaloğlu’nun ise 12 Şubat Pazartesi günü Acıpayam Kaymakamlığı’nda göreve başlayacağı bekleniyor.

ACIPAYAM, KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü UĞURLUYOR