YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buldan Belediyesinin,  doğal gaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Başkan Şevik,Doğal gaz alt yapısı tamamlanan 3 mahallede toplam 25 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşediklerini açıkladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen Gölbaşı, Cumhuriyet ve Yeni Mahalle’de doğal gaz çalışmalarından ötürü kazılan ve bu nedenle bozulan yolların tamirat ve onarım çalışmaları sürüyor. Kilitli parke taşı, bordür taşı döşenerek yenilenen cadde ve sokaklar hem yayaların hem de araç sürücülerinin rahat edebilecekleri bir hale getiriliyor.

YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Gölbaşı Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle olmak üzere üç mahallede doğal gaz alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Şevik, “İlçemizde ENERYA tarafından devam eden doğal gaz kazı çalışmaları kapsamında 2022-2023 yıllarında toplam 16.5 kilometrelik doğal gaz ana hat çalışması gerçekleştirildi.  2 bin 308 konut, 62 işyeri doğal gaz kullanımına başladı.  Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.