BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM

Buldan Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik mevzuat eğitimi verildi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eğitime katılanlara gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Buldan Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik olarak El Sanatları Merkezi’nde (BELKÜM) mevzuat eğitimi verildi. İçişleri Bakanlığı Emekli Şube Müdürü Kamu Mali Yönetim Uzmanı Mehmet Cemal Özyardımcı tarafından verilen eğitimde; ‘Belediye Mevzuatı Ortak Hükümler’, ‘İş Hukuku ile İşçi ve İşveren ilişkileri’, ‘Kamu Personeli Hukuku’, ‘Merkezi İdari ile Mahalli İdari ilişkileri’, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’ ile ‘Kamu İhale Hukuku’ konularında bilgiler verildi.  Eğitim iki gün sürdü. 

BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM

BAŞKAN ŞEVİK’TEN PERSONELE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik ve Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir ile birlikte eğitime katılan personele teşekkür belgesi verdi. Yerel seçimlerde yeniden aday olmayan Başkan Şevik, personel ile vedalaştı. Belediye işinin ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Biz tüm personellerimizle bir ekip halindeyiz. Personellerimizin özverili çalışmaları sayesinde halkımıza daha çok hizmet ediyoruz. 2019-2024 yılları arasında Buldan’ımıza yapmış olduğumuz hizmetlerimizde büyük bir gayret sarf eden ve zaman mefhumu gözetmeden özveriyle çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. 

BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM