BİLAL UÇAR’DAN YENİCEKENT ZİYARETİ

Adalet Bakanı Yardımcısı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Bilal Uçar, Buldan Belediyesi Yenicekent Hizmet Birimi’ni ziyaret ederek, mahalle ile ilgili bilgi aldı.

Önceki dönem Adalet Bakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in bölgede bir ilki gerçekleştirerek 2023 yılında hizmete açtığı Belediye Yenicekent Hizmet Birimi’ni ziyaret etti. Uçar’a, Birtan Şahan ile Avukat Ahmet Demirkan eşlik etti. Ziyarette Uçar ve beraberindekiler, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir ile görüştü.

BİLAL UÇAR’DAN YENİCEKENT ZİYARETİ

Ziyarette, yerel seçimler ve siyasi değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Yardımcısı Tokdemir, Uçar ve beraberindekilere, Yenicekent Mahallesi ile ilgili bilgiler verdi. Bölgede bir ilki gerçekleştirerek Yenicekent’e ve komşu mahallelere yerinde, hızlı ve daha etkin hizmet üreten Başkan Şevik’e teşekkür eden Uçar, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıkları vurguladı.