BULDAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU

Buldan Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve dünyaya armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, renkli etkinliklerle kutladı.

Belediye Düğün Salonu'nda başlayan kutlamalar, yüz boyama ve pamuk şekeri ikramıyla renklenirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Sunay Akın'ın sunumuyla bir belgesel gösterimi yapıldı. Etkinlik, Belediye Konservatuvarı ve Kültür Evi öğrencilerinin müzik aletleri eşliğinde sunduğu şarkılarla devam etti. Sahneye çıkan çocuklar, müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

BULDAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU

BELEDİYE BAŞKANI ORPAK: "BU COŞKUYU ÖZLEMİŞİZ"

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak ve eşi Özlem Orpak, çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Orpak etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu şekilde coşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamaktan büyük onur duyduğumu ve çok duygulandığımı ifade etmek isterim. Bugün, Türk milleti birlik olduktan sonra, geçmişine, geleceğine sahip çıktıktan sonra başaramayacağı hiçbir şey yoktur" dedi ve ekledi: "Atatürk gibi bir atamız var. Hiçbir ülkede olmayan çocuklara böyle bir bayram hediye etmiş. Bu çok önemli, bunun kıymetini bilmemiz lazım. Biz de bunun için varız. Biz bu coşkuyu artık birlikte kutlayacağız. İnşallah bu coşkuyu uzun süre devam ettireceğiz. Nice bayramlar kutlamak dileği ile hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun."