GÜNEY'DE FESTİVAL 16. KEZ DÜZENLENECEK

Güney ilçesinde bu yıl 16.'sı düzenlenecek Bağcılık, Kekik, Kültür ve Sanat Festivali, 30 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Denizli'nin Güney ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Bağcılık, Kekik, Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 16.'sı yapılacak. Festival, geleneğin devam ettirildiği Güney'de ilçenin tarımında önemli bir yere sahip olan bağcılık ve kekikle uğraşan yöre halkının kültür ve sanatla buluşup sezonun yorgunluğunu atmasını sağlayacak.

Güney Belediyesi tarafından organize edilen ve 30 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 16. Güney Bağcılık, Kekik, Kültür ve Sanat Festivali, çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçecek. Üç gün sürecek fesitvalin ilk günü 30 Ağustos akşamı Soner Bektaş ve Adnan Koparan sahne alacak.

Bağcılık ve kekikle ilgili etkinliklerin yer alacağı festival kapsamında 31 Ağustos'ta Fatma Meşe Öz ve Özlem Özdil, 1 Eylül'de Fevzi Kurtuluş ve Tuğçe Kandemir sahne alarak müzik ziyafeti sunacak.

Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, bu coşkuya beraber tanık olmak için 30 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Güney Bağcılık, Kekik, Kültür ve Sanat Festivaline vatandaşları davet etti.