YASEMİN SAKALLIOĞLU DENİZLİ’YE GELİYOR

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu “Doğru Koca Nasıl Seçilir” Denizli’ye gelecek. Sakallıoğlu ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli oyununu sergileyecek.

Sosyal medya platformlarında çektiği komik videolar ile ünlenen Yasemin Sakallıoğlu Denizli’ye gelecek. Sosyal medya fenomenliğinin ardından oyunculuğa da başlayan Sakallıoğlu 29 Mayıs’ta Denizli’de ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?” isimli oyununu sergileyecek. Hem tiyatro oyunu hem de stand up gösterisi olma özelliği taşıyan oyun tek kişilik olarak gerçekleştirilecek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılması planlanan, genç komedyen Sakallıoğlu’nun etkinliği 21:00’da başlayacak. Merakla beklenen oyunun biletleri 472 lira, 525 lira, 630 lira olmak üzere, üç farklı kategoriden satışa çıktı.

KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNE ESPRİLİ BİR YAKLAŞIM

Sakallıoğlu ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı oyununda kadın erkek ilişkileri üzerinde duruyor. Aile ilişkilerine de değinen Sakallıoğlu bu ilişkilere esprili bir dil üzerinden yaklaşıyor. Sakallıoğlu oyununda kendi yaşamından da kesitleri seyirciye aktarıyor.