‘KLEOPATRA’YA NE OLDU?’ DENİZLİ’DE SAHNELENECEK

Azade Küçükaycan'ın yönetip oynadığı "Kleopatra'ya ne oldu?" adlı tek perdelik oyun Denizli’ye geliyor. Oyun 24 Mayıs’ta Merkezefendi Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Oyunun gelirinin bir bölümü Denizli Otizm Derneği’ne bağışlanacak.

Ali Cüneyd Kılcıoğlu'nun yazdığı, "Kleopatra'ya ne oldu?" isimli tek perdelik oyun Denizli’de sahnelenecek. Denizlili Azade Küçükaycan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve aynı zamanda oynadığı oyun 24 Mayıs Çarşamba günü 20.00’de tiyatro severlerle buluşacak.  Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan etkinliğin gelirlerinin bir bölümü Denizli Otizm Derneği’ne bağışlanacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Bir kadın hikayesi olan "Kleopatra'ya ne oldu?" oyununun biletleri satışa sunuldu. Bilet almak isteyenlerin Denizli Otizm Derneği’nden ve Biletini Al satış platformundan bilet alabileceği belirtildi. Biletler 120 TL ve 150 TL olmak üzere iki farkı fiyatlandırmadan tiyatro severleri bekliyor.

“KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN”

Oyunun yönetmeni ve oyuncusu Azade Küçükaycan ise Denizli’de sahne alacağı için ayrıca mutluluk duyduğunu söyledi. Küçükaycan, “Ülke olarak yoğun siyasete maruz kaldığımız bu günlerde, kendinize bir iyilik yapın ve ‘Kleopatra Ne Oldu?’ ya gelin” diyerek seyircileri tiyatroya davet etti.

OYUNUN KONUSU

Türkiye’de orta yaş üstü kadınların iş hayatında kendine yer edinme ve iş bulma çabası üzerinden toplumun değer yargılarını sorgulayan oyun, kendi ayakları üzerinde durmak için mücadele veren bir kadının serüvenini anlatıyor.