YANSIMALAR SERGİSİ SANATSEVERLERİ BEKLİYOR

Denizli’de Ressam Emel Keysan’ın sergisi ‘Yansımalar’ sanat severleri bekliyor. Sergi 25 Mayıs’a kadar Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek.

Denizli’de daha önceden bir çok sergide imzası bulunan Ressam Emel Keysan yeni sergisini açıyor. Keysan, Yansımalar isimini verdiği sergisini bugün kokteyl eşliğinde açacak. 17:30’da açılışı yapılacak olan sergi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek. 25 Mayıs’a kadar açık kalacak olan sergide Keysan’ın imzasını taşıyan resimler sergilenecek.

Ressam Keysan tüm Denizli’deki sanatseverleri sergisine davet ederek “11 ressamın elinden çıkan resimlerin sergilendiği ‘Denge’ isimli karma sergimizi yeni tamamladık. Hemen ardından da kendi şahsi sergimi açma fırsatı buldum. Kendi resimlerimi sanatseverlerin beğenisine sunduğum ve bu sergiyi açtığım için çok mutluyum. Üretmekten aldığım mutluluğun sonucunu böyle bir finalle bağlamak ayrıca mutluluk verici. Umarım yine başka bir sergide daha buluşuruz.” dedi.