‘UYANDIĞIMDA SESİM YOKTU’ DENİZLİ’YE GELİYOR

İki Kanadalı kadının yazdığı ‘Uyandığımda Sesim Yoktu’ orijinal adıyla Mouthpiece oyunu Denizli’ye geliyor. Usta tiyatrocu Tamer Levent’in yönetmenliğini üstlendiği oyun 30 Mayıs akşamı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sergilenecek. 

 

‘Uyandığımda Sesim Yoktu’ orijinal adı ile Mouthpiece oyunu Denizli’de sergilenecek. İki Kanadalı kadına ait olan oyunun yönetmenliğini usta tiyatrocu Tamer Levent üstlendi. Oyun, 2016-2017 Sezonunda Toronto tiyatro eleştirmenleri tarafından Yılın En İyi Kanada Oyunu seçildi. 2017 yılında Edinburg Fringe Festivali’nde pek çok ödülün sahibi oldu. 

Burcu Görek ve Dilara Gül’ün oynadığı ‘Uyandığımda Sesim Yoktu’ oyunu 30 Mayıs akşamı 20:30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak. Tiyatro yorumcuları tarafından “Kadınlık üzerine, günümüzün tiyatro diliyle çağdaş bir metnin yorumlanması” olarak nitelendirilen oyunda, bir kadının annesinin vefat etmesinin ardından kendi kadınlığı ile yüzleşmesi anlatılıyor. Amy Nostbakken ve Norah Sadava’nın kaleme aldığı oyunun çevirisi ise Gökçenur Şehirli’nin kaleminden. 

‘UYANDIĞIMDA SESİM YOKTU’ DENİZLİ’YE GELİYOR

ÖĞRENCİLERE İNDİRİMLİ BİLET İMKANI!

Toplumsal cinsiyet ayrımına karşı da oldukça çarpıcı noktalara değinen ve bir başkaldırı oyunu olarak tanımlanan ‘Uyandığımda Sesim Yoktu’nun biletleri satışa sunuldu. Biletini Al isimli bilet satış platformunda satışa çıkan biletlere öğrenci indirimi de uygulandı. Biletler 175 liradan satışa çıkarken, öğrenci biletisi ise 150 lira.