300 DANSÇI SAHNE ALIYOR

Harry Potter serisi Hogwarts Express ismiyle Denizli’de müzik ve dansla sahnelenecek.  Dans gösterisi 18 Haziran Pazar ve 19 Haziran Pazartesi günleri yapılacak. 

 

İngiliz yazar J. K. Rowling tarafından kaleme alınan ve beyaz perdeye de uyarlanan fantastik kurgu Harry Potter Denizli’de sahne alacak. Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (PAHOY) ve Tuana Bale ortaklığında düzenlenen  dans gösterisi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda iki gün gösterilecek. Hogwarts Express ismi ile seyirciyle buluşacak olan gösteri 18 - 19 Haziran tarihlerinde Denizli vatandaşlarıyla buluşacak. 

300 dansçının yer alacağı, gösterim iki akşam da 20:30’da başlayacak. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndan genç büyücü Harry Potter ile arkadaşları Hermione Granger ve Ron Weasley'nin yaşamlarının anlatıldığı fantastik seri, PAHOY’un usta dansçılarının performanslarıyla harmanlanacak.

Hogwarts Express isimli dans gösterisinin biletleri ise 75 liradan satışa çıktı. Bilet almak isteyenlerin 0 532 223 22 39 numaralı telefonla iletişime geçebilecekleri belirtildi.

harry potter