ZEYNEP CASALİNİ VE İREM DERİCİ KALE’DE SAHNE ALACAK

Ünlü şarkıcılar, Zeynep Casalini ile İrem Derici, Kale Belediyesi tarafından 11-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 27’nci Geleneksel Kale Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri kapsamında Kale’de sahne alacak.

 

Kale Belediyesi, Geleneksel Kale Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri’nin 27’ncisini gerçekleştirecek. 11-12 ve 13 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan etkinliğin programı belli oldu. 11 Ağustos Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi eşliğinde yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival, saat 21.00’de pop rock müziğinin önde gelen ismi Zeynep Casalini konseriyle devam edecek.

İREM DERİCİ KALE’DE KONSER VERECEK

Festivalin ikinci günü olan 12 Ağustos Cumartesi günü ise mehteran gösterisiyle başlayacak olan festival, ‘Kale Biberi Yarışmasıyla devam edecek. Yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceği festivalde heyecan, ünlü şarkıcı İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla doruk yapacak. 

PEHLİVANLAR ER MEYDANINA ÇIKACAK

Etkinliğin son günü olan 13 Ağustos Pazar günü ise pehlivanlar Kale’de er meydanına çıkacak. Saat 10.00’da başlayacak olan ‘Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri’, Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanı’nda yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, tüm herkesi 27’nci Geleneksel Kale Biber Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri’ne davet etti.