ZARA, DENİZLİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Çağırgan Kültür ve Dayanışma Derneği’nce bu yıl 8’incisi organize edilen Çağırgan Yörük Türkmen şenliği yarın yapılacak. Sevilen sanatçı Zara, Şenlik kapsamında Tavas’a bağlı Çağırgan Mahallesi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Çağırgan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Tavas İlçesi’ne bağlı Çağırgan Mahallesi'nde organize edilen 8. Çağırgan yörük Türkmen Şenliği, yarın saat 11.00’de aşure ve keşkek ikramıyla başlayacak. İkramların ardından şenlik, Sultan Bacı konseri ile devam edecek.

Yörük geleneklerinin de yaşatılacağı şenlik kapsamında saat 15.30’da yörük göçü düzenlenecek. Şenlikte çocuklar unutulmadı. Saat 17.30’da TRT Çocuk lisanslı Kaptan Pengu ve Arkadaşları adlı tiyatro gösterisi miniklerle buluşturulacak.

Şenliğin finalde ise halk müziğinin güçlü sesi olan Zara, Çağırgan’da hayranlarıyla buluşacak. Çağırgan Kültür ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada;i “Bu müthiş kültür kervanına tüm halkımız davetlidir. Bu sıcak yaz gününde buz gibi köyümüzde sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” denildi.

 

ZARA, DENİZLİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK