MANİSA’DA DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencisi Gökhan Yıldırım’ın yazdığı “Komşuluk öldü mü?” isimli tiyatro oyunu, 2023 yılı Gençler Arası Tiyatro Yarışması'nın birincisi seçildi. Yıldırım, yazdığı oyun ile Manisa’da yapılacak bölge yarışmasında Denizli’yi temsil edecek.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın öncülüğünde kurulan Hakkı Karaca'nın eğitmenliğinde çalışmalarına devam eden Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, performanslarıyla tiyatro severlerin dikkatini çekiyor. Sahne performansları çok beğenilen tiyatro kulübü, bu kez oyun yazarlığına gözünü çevirdi.

MANİSA’DA DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

MANİSA’DA DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEK

Tiyatro Kulübü öğrencilerinden Gökhan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 yılı Gençler Arası Tiyatro Yarışması'na kaleme aldığı “Komşuluk öldü mü?” isimli oyunuyla katıldı. Yıldırım’ın yazıp, yönettiği komedi oyununu jürilerin karşısında Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü öğrencileri sahneledi. Yarışma sonunda Yıldırım’ın yazdığı oyun, Denizli birincisi seçildi. Manisa’da düzenlenecek bölge yarışmasında Denizli’yi, Sarayköy temsil edecek.

MANİSA’DA DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

BAŞKAN ÖZBAŞ’A ZİYARET

Eğitmen Hakkı Karaca, Gökhan Yıldırım ve genç tiyatrocular birincilik plaketi ve madalyalarıyla, sanata destek veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. Elde edilen başarıdan dolayı gururlandığını belirten Başkan Özbaş, “Her sahne aldığınızda sizleri izlerken, finalde uzun soluklu devam eden seyirci alkışlarını her duyduğumda büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Tiyatroyu çok seviyorsunuz ve bunu hissedebiliyoruz. Ben sizlere çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

“SARAYKÖYÜMÜZ ADINA BÜYÜK MUTLULUK”

Genç tiyatrocuların sanat aşkı sayesinde kültür merkezi tesislerinin amacına ulaştığını ifade eden Başkan Özbaş, “Sanata, kültüre ve spora sevdalı gençlerimizi görmek bizler için çok kıymetli. Sarayköyümüz sizlerle birlikte çıtasını her geçen gün daha da üst seviyelere çıkarıyor. Sizlerin her zaman yanındayım. Gökhan kardeşimin yazdığı oyunun ödül alması ve Denizli’yi Sarayköyümüz adına sizlerin temsil edecek olması en büyük mutluluk” dedi.