ARA TATİLDE SİRK SÜRPRİZİ

Okulların ara tatile girmesiyle çocuk şenliği yapılacak. Şenlik kapsamında sirk, tiyatro oyunları, planetaryum ve atölye gösterileri yer alacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ara tatilde çocukların tatilin tadını çıkarabilmesi için şenlik hazırladı. 11-12 Kasım tarihlerinde Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Wonderland Sirki de yer alacak. Sirkte illüzyonist, çocuk animatörü ve yabancı uyruklu akrobatlar nefes kesen performanslarını sergileyecek.

ARA TATİLDE SİRK SÜRPRİZİ

SERTAÇ ABİ ŞENLİĞE KATILIYOR

Çocukların ve gençlerin severek takip ettiği Youtuber Sertaç Abi şenliğin ilk günü dijital çağ üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Saat 16.00 ve 18.00’de de orijinal hikayesinden uyarlanan Pinokyo adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Süpervizörlüğünü ünlü oyuncu Hakan Altıner’in yaptığı pedagog onaylı oyunu 3 yaş ve üstü çocuklar izleyebilecek. 12 Kasım Pazar günü de saat 14.00, 16.00 ve 18.00’de Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda adlı maskot tiyatrosu sahne alacak. 2 yaş ve üstü çocukların izleyebileceği oyunda Maşa, Koca Ayı, Elsa, Olaf ve Şirin Baba sevenleriyle buluşacak.

ARA TATİLDE SİRK SÜRPRİZİ

GÜN BOYU SÜRECEK

Gün boyu bando konserleri, yüz boyama, palyaço, sosis balon dağıtımı, tahta bacak gösterilerinin yapılacağı şenlikte, ateşbaz gösterileri, çim adam atölyesi, pandomim gösterisi, ahşap maket atölyesi, planetaryum, puzzle atölyesi, kaşık kukla atölyesi, kum boyama atölyesi, maske tasarım atölyesi, strafor duvar süsü atölyesi, takı tasarım atölyesi, seramik biblo atölyesi ve neşeli yüzler atölyesi yapılacak. Çocukla tatilin başlamasıyla birlikte gönüllerine eğleneceği bir hafta sonu yaşayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ücretsiz olan etkinliğe tüm çocukları davet ettiklerini kaydetti.

ARA TATİLDE SİRK SÜRPRİZİ