‘MAVİ’ DATÇA’YA TAŞINDI

Denizlili 30 fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşan ‘Mavi’ başlıklı sergi 10 Kasım’da Datça’da sanatseverlere kapılarını açacak.

Denizli’de Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşan Laodikya Fotoğraf Topluluğu üyesi 30 sanatçının eserlerinden oluşan ‘Mavi’ başlıklı sergi Datça’ya taşınıyor. Denizli’de büyük beğeni toplayan sergi Datça Belediyesi Liman Sergi salonunda fotoğraf tutkularının beğenisine sunulacak. LATOF bu etkinliği ile birlikte 12’nci yılında 13’ncü serginin altına imza atmış olacak.

‘MAVİ’ DATÇA’YA TAŞINDI

Topluluğun kurucusu Zeki Akakça; “Denizli başta olmak üzere bölgemizden, ülkemizden ve dünyanın farklı coğrafyalarından mavi konulu fotoğrafların yer alacağı sergi ile Denizli’yi komşu ilimizin tatil beldesi Datça da temsil etmiş olacağız.  Topluluğumuzun 30 üyesinin 60 fotoğrafının yer alacağı sergi 10 Kasım 2023 Cuma akşamı  saat 17.30 da açılacak ve 15 Kasım 2023 Çarşamba akşamı sona erecektir.  Datça da bulunan tüm sanatseverleri ve dostları sergi açılışına bekliyor keyifli bir sergi olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.