SANAT ATÖLYESİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Sanat Eğitmeni Aysun Döner’in işletmeciliği üstlendiği AYS Sanat Atölyesi, sanatseverlere kapılarını açtı.

2017 yılında ressam ve sanat eğitmeni Aysun Döner tarafından kurulan AYS Sanat Atölyesi, aynı zamanda resim galerisi olarak da hizmet vermek üzere Mimar Sinan Caddesi üzerindeki yeni yerinde sanatseverlere kapılarını açtı.

Aysun Döner, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Resim Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Bu güne kadar 3 kişisel sergi açtı ve 68 karma sergiye katıldı. Resimlerini yağlı boya, karakalem, akrilik, pastel boya tekniklerini kullanarak yaptığı ekspresyonist (dışa vurumcu) resimlerini galerisinde sergilemeye devam ederken, talep üzerine resim yapmayı da sürdürüyor.

Galeri Pazar dışında her gün 12:00-19:00 saatleri arası gezilebileceği gibi, her yaş grubu için ayrı ayrı düzenlenen resim kurslarına da dâhil olmak mümkün.

Döner; “Sadece resim değil herhangi bir sanat dalında sergi açmak isteyen herkese kapılarımız açık. Özgün, paylaşımcı, sanatla iç içe bir ortamda hem izleyici hem katılımcı olarak bulunmanın keyfini yaşamak isteyen herkesi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

SANAT ATÖLYESİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR