BÜYÜKŞEHİR İLE KÜLTÜR BULUŞMALARINA İLGİ YOĞUN

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırladığı ve her programı yoğun ilgi çeken Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarına Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar konuk oldu. Göka ve Sayar’ı dinlemek isteyen Denizlililer salonu tıklım tıklım doldurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen bilim insanı, yazar, tarihçi ve sanatçı gibi değerli isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Her programı yoğun ilgi gören Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarının bu haftaki konuğu Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar oldu.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Melis Başkanvekili Ali Değirmenci, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonun tamamen dolduğu programda hemşehrileriyle buluşan Denizlili yazar Prof. Dr. Erol Göka, çocukluk ve gençlik anılarından bahsetti. Gazze’de süren savaştan dolayı kalplerinin kırık olduğunu aktaran Prof.Dr. Göka, modern zaman insanının gündemi, sorunları ve psikolojileri hakkında konuşarak bireyselliğin toplum yaşamına olumsuz etkinlerinden bahsetti.

BÜYÜKŞEHİR İLE KÜLTÜR BULUŞMALARINA İLGİ YOĞUN

“İNSANIN GÖREVİ YERYÜZÜNÜ ONARMAKTIR”

Herkesin dünyayı bulduğundan daha güzel bırakma sorumluluğu olduğunu kaydeden Prof. Dr. Kemal Sayar ise, “İnsan adının görevi yeryüzünü onarmaktır. Yeryüzündeki eksiği, gediği fark etmek ve eksik olanı yerine koymaktır. Çok fazla bireysel mutluluk üzerinde durduğumuz zaman toplumun, ülkenin ve dünyanın menfaatlerini gözardı edebiliyoruz” dedi. Yaklaşık 2 saat süren programın ardından sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar’a güzel program için teşekkür ederek, üzerinde Denizli horozu bulunan kaide hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR İLE KÜLTÜR BULUŞMALARINA İLGİ YOĞUN