ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerin yerleşkenin güzel yönlerinin keşfini sağlamak çektikleri 40 fotoğraf, “Sonbaharın Anestezik Etkisi” adlı sergiyle görücüye çıktı. Sergi 8 Mart Cuma gününe kadar açık kalacak.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı Öğretim Görevlileri Dr. Hilal Parlak Sert, Dr. Tuğçe Yeşilyaprak ve Dr. Hatice Gencer Alsancak’ın yönlendirmeleri ile öğrencilerden sonbaharda yerleşkeyi anlatan fotoğraf çekmeleri istendi. Öğrencilerin Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim görmelerinin ayrıcalıklarından biri olan muhteşem bir yerleşkeye sahip olmalarının önemi vurgulandı.

ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Öğrenciler arası etkileşim oluşturmak, yerleşkenin güzel yönlerinin keşfini sağlamak ve öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygusu oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte yerleşkenin öğrencilerin gözünden fotoğraflanması sağlandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, yönetim ekibi tarafınca 40 fotoğraf seçildi. Fotoğraflar, “Sonbaharın Anestezik Etkisi” adlı sergiyle görücüye çıktı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi alanı gezildi. Fotoğraf sergisi DSHMYO zemin katta 8 Mart’a kadar açık kalacak.