8 MART’A ÖZEL GELİNCİK ZAMANI

LAFOT, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın sanatçılar tarafından kayda alınan 63 eserden oluşan sergi düzenliyor.

Laodikya Fotoğraf Topluluğu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın fotoğraf sanatçılarının eserlerinden oluşan bir sergi organize etti. 8 Mart günü açılacak sergide Denizli ve Türkiye’nin farklı bölgeleri ile yurt dışında kayda alınmış 63 eser sergilenecek. LAFOT Kurucusu Zeki Akakça, büyükşehir belediyesine ait Turan Bahadır Sergi Salonu’ndaki etkinliğe tüm Denizlilileri davet etti.

8 MART’A ÖZEL GELİNCİK ZAMANI

Akakça; “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kentli kadınların sanat alanında neler üretebileceğinin göstergesi olacak sergiye tüm Denizlili sanatseverleri davet ediyoruz. Toplum olarak çok yoğun ve biraz da sıkıntılı süreç yaşadığımız bu günler de Denizlililerin kısa da olsa farklı nefes almalarını sağlayacak sergide; Denizli ile Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve yurtdışından da fotoğraflar yer alacaktır. Günün önemi nedeniyle serginin adı ‘Gelincik Zamanı’ olarak belirlenmiştir. Pek Gelincik fotoğrafının olmayacağı sergide her kadın bir Gelincik olarak tasvir edilmiştir. Sergimizin gelincikleri bizzat fotoğrafları çekenler olacaklardır” ifadelerini kullandı.

8 MART’A ÖZEL GELİNCİK ZAMANI

Sergide topluluk üyesi 30 sanatçının eserleri yer alacak.