DÖNÜŞÜM DENEYİMLERİNİ ANLATACAKLAR

TEDx Denizli, ‘dönüşüm’ temalı etkinliğinde ünlü isimleri ağırlayacak. Sanatçı, gazeteci, akademisyen ve girişimciler yaşadıkları deneyimleri Denizlililere anlatacak. 

TEDx Denizli Komitesi, kentte dördüncüsünü gerçekleştireceği etkinliğinde ‘dönüşüm’ konusunu masaya yatıracak. Bu başlık altında ilham veren konuşmacılar Denizli’nin konuğu olacak. 

Etkinlik 1 Haziran günü Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleşecek. 13.30’da başlayacak olan ve 4 saat sürmesi beklenen etkinliğin biletleri bubilet.com.tr internet sitesinden satışa çıkarıldı. 

ÜNLÜ İSİLER KONUK OLACAK

Etkinlikte ünlü isimler görüş ve deneyimlerini Denizlililer ile paylaşacak. Buluşmaya Murat Can Canboy moderatörlük yapacak. Eğitimci, KODA gönüllüsü Tuğrul Ağırbaş, gazeteci Mustafa Seven, yapımcı ve yönetmen Murat Şeker, tasarımcı ve reklamcı Hulusi Derici, yazar ve yoga ve meditasyon okulu kurucusu Nevşah Fidan Karamehmet, yazar Aret Vataryan ile sinema ve dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu deneyimlerini anlatacak. 

DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ VURGULANACAK

Organizasyona ilişkin konuşan TEDx Komite Başkanı ve BASİAD Başkan Yardımcısı Esra Kasapoğlu Ünlü; “TEDx Denizli olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılara ilham verecek bir tema hazırladık. “Dönüşüm” temasıyla gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte, konuşmacılarımızın paylaşımlarıyla hem bireysel hem de toplumsal anlamda dönüşümün önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. Konuşmacılarımızın deneyimleri, konuşma temaları ve farklı bakış açıları toplumsal bilincin artmasına da önemli katkılar sağlıyor. TEDx Denizli olarak, bu önemli organizasyonu her yıl Denizli’de düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Herkesi bu ilham verici etkinliğe katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.