DENİZLİLİ SANATÇININ YENİ KLİBİ BÜYÜK BEĞENİ GÖRDÜ

Denizli'nin tanınmış ses sanatçılarından Sadi Cesuroğlu'nun yeni klibi müzik dünyasında yankı buldu. Yaptığı müzik ve çektiği kliplerle gönüllerde taht kuran Sadi Cesuroğlu'nun "Sensiz Baharlar" isimli klibi, büyük beğeni aldı.

 

Denizli'nin tanınmış ses ve bağlama sanatçılarından Sadi Cesuroğlu'nun animasyon klibi, müzik dünyasında ses getirdi. Geçmişte yaptığı müzik ve çektiği kliplerle gönüllerde taht kuran Sadi Cesuroğlu'nun "Sensiz Baharlar" isimli klibi, sosyal medyada büyük beğeni aldı. Müzikseverlerin ilgisiyle karşılanan Cesuroğlu'nun yeni klibi, kısa zamanda izlenme rekorları kırdı.

"Sensiz Baharlar" isimli animasyon kliple farklı bir çalışmaya imza atan Cesuroğlu, Ahmet Uzun'un kaleme aldığı sözlerle, Fethi Kayman'ın müziği eşliğinde seslendirilen bu özel klipte dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Alper Kayman'ın gitar performansı, Okan Özkan'ın bağlama ustalığı ve Özgür Ergül'ün kavalıyla dinleyicileri büyüleyen müziğin sözleri de etkileyici. Hakan Bural'ın giriş şiiri, eserin derin duygusal atmosferini pekiştirirken, Serdar Baykal'ın başarılı perküsyon performansı ise ritmi ve enerjiyi zirveye taşıdı.

Animasyon çalışması Akşın Bike tarafından ustalıkla gerçekleştirilen ve görsel olarak da etkileyici olan klibin yapımcılığını Haydar Güvercin üstlenirken, Sadi Cesuroğlu'nun yeteneklerini bir kez daha ortaya koyah klip, Kenan Kar'ın düzenlemesi ve Erdem Topuzoğlu'nun mix&mastering çalışmasıyla kusursuz bir ses kalitesiyle dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Müzikseverler arasında büyük bir ilgi uyandıran klibini kişisel youtube kanalında yayınlayan Sadi Cesuroğlu, yeni çalışmasının beğenileceğini umut ederek, "Yapımda emeği geçen bütün dostlarıma ve dinleyicilerime teşekkür ediyorum" dedi.