UTKU CEREN DENİZ’DEN DÖRDÜNCÜ KİTAP

Kusursuz Hatalar, Öldür Onu ve İnsanlık Mesaisi isimli kitapları ile adından söz ettiren Utku Ceren Deniz’in dördüncü kitabı Uçurumdakiler çıktı. 

Yazar Utku Ceren Deniz’in dördüncü kitabı ‘Uçurumdakiler’ çıktı. 5 Temmuz’da ön satışa açılan kitap imzalı olarak da temin edilebilecek. 3 senedir bu kitabı yazdığını söyleyen Yazar Deniz dördüncü eseri olan fantastik distopya türündeki bu eserle okuyucularının karşısına çıktı. 

Yazar Utku Ceren Deniz yeni çıkan kitabını şöyle anlattı;

“Eser 2120-2121 yıllarında geçmektedir. Kötülüğün geniş bir yelpazede dünyanın dört bir yanına yayıldığı, neredeyse iyiliği muştulayan tek bir haberin olmadığı bir geleceğe gidiyoruz. Bu gelecekte, birbirini bir vesile ile bulmuş sekiz paranormalin, Tanrı'nın bahşettiği psişik yeteneklerini Tanrı'nın yolunda kullanmayı seçişiyle geri dönülmez bir yolculuğa başlıyoruz. Bu yolculuk kiminin son yolculuğu olurken, kimi için de yeni başlangıçların ilk adımı olacak.”

Daha önceki üç kitabıyla okuyucusunun beğenisini toplayan Deniz, dördüncü kitabın çıkış haberiyle birlikte okuyucusunun en az kendisi kadar heyecanlandığını belirtti. Deniz yeni kitabının kapağı dahil olmak üzere her ayrıntısının beğeni kazanıp, merakları cezp edeceğinden şüphe duymadığını ve kitabına oldukça güvendiğini söyledi. 

Yazar Deniz “Her kitabımı sahiplenip derinden seven ve çıktığım basamaklarda benimle birlikte sevinen okurlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Edebiyatın kıtipiyoz ellere teslim edilip paradan ibaret görüldüğü bu dönemde, hakkıyla yazıp seviyemden ödün vermeden ilerleyecek hevesi okurlarımın cümlelerinde buluyorum. İyi ki buluştu yollarımız. Umarım bu kitabımı da diğerleri gibi bir başucu kitabı yaparlar ve yollarımız hiç ayrılmaz.” diyerek okuruna teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.