USTA OYUNCULAR DENİZLİ’DE SAHNE ALACAK

Selahattin Taşdöğen ve Suna Yıldızoğlu gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı ‘Dikkat Aile Var’ isimli tiyatro oyunu Denizli’de sahnelenecek. 

 

Tiyatronun usta isimlerinin kadrosunda yer aldığı ‘Dikkat Aile Var’ isimli tiyatro oyunu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Selahattin Taşdöğen, Suna Yıldızoğlu, Murat Ercanlı gibi sevilen oyuncular performanslarını bu kez Denizlililer için sergileyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen oyun ücretsiz olacak. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler internet üzerinden biletlerini alacak. 

Haluk Işık’ın kaleme aldığı, Metin Karaman’ın yönettiği Dikkat Aile Var tiyatro oyununda Türk tiyatrosunun usta isimleri Selahattin Taşdöğen, Suna Yıldızoğlu, Murat Ercanlı da rol alırken, oyunda aile olmanın önemine değiniliyor. Oyun kredi kartı dağıtan bankalar ve bu kredi kartları yüzünden bir ailenin başına gelen vahim olayları trajikomik bir şekilde seyirciye keyifli ve bol kahkahalı bir saat yaşatıyor. 

Dikkat Aile Var