SİNEMALARDA BU HAFTA 11 FİLM VİZYONA GİRECEK

Denizli’de bu hafta 11 film vizyona girecek. Aksiyondan, bilim kurguya, romantik komediden maceraya birçok türde film sinemaseverlerle buluşacak. Denizyeniolay.com olarak vizyona girecek filmleri sizler için derledik.

Denizli’deki sinema salonlarında bu hafta 11 farklı film vizyona girecek. 21-23 Ağustos tarihleri arasında aksiyondan komediye, dramdan çocuk filmine birçok film türü izleyiciyle buluşacak.

İşte bu hafta izleyicilerle buluşacak yapımlar;MANİFESTO

Yönetmen: Julian Rosefeldt
Oyuncular: Cate Blanchett
Özet: 21. yüzyılda sanat tarihine yön vermiş Pop Art, Fütürizm, Dadaizm, Dogma 95, Minimalizm gibi tüm dünyada kabul görmüş manifestolar, Cate Blanchett'in canlandırdığı karakterlerde vücut buluyor. 2 Oscar'lı yıldızı, birbirinden farklı aksanlarda bir haber spikerinden bir fabrika işçisine, bir borsacıdan bir öğretmene, evsiz bir adamdan bir kuklacıya kadar uzanan 13 farklı karakterde izlemek başlı başına unutulmaz bir deneyim.
Film; 21 Ağustos Çarşamba günü vizyona girecek.

SEVENTEEN TOUR FOLLOW AGAIN TO CİNEMAS

Oyuncular: Seven teen
Film, SEVENTEEN'in tam kadrosuyla sergilediği unutulmaz performansları ve “MAESTRO”nun ilk gösterimini içeriyor. Film, izleyicilere sahneyi farklı açılardan deneyimleme imkanı sunarak, grup ile hayranları arasındaki bağı daha da pekiştiriyor.
Film; 21 Ağustos Çarşamba günü vizyona girecek.

ÖLÜMSÜZ (THE CROW)

Yönetmen: Rupert Sanders’ın 
Oyuncular: Danny Huston, FKA Twigs, Bill Skarsgård
Özet: Genç aşıklar Eric ve Shelly, vahşi bir cinayete kurban gider. Gerçek aşkını kurtarmak için kendini feda etme şansı verildiğinde Eric, yanlışları düzeltmek için yaşayanlar ve ölülerin dünyaları arasında gidip geleceği kanlı bir intikam yolculuğuna çıkar.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

ARICI: ÖLÜM KOVANI (THE BEEKEEPER)

Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Josh Hutcherson, Jason Statham, Jeremy Irons
Özet:Eski bir ajan olan Adam Clay, değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenen Clay, bu işin kökünü kazımadan asla durmayacaktır. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

CANTERVİLLE'İN GİZEMLİ ŞATOSU (THE CANTERVİLLE GHOST)

Yönetmen: Robert Chandler, Kim Burdon
Özet: Film, Sir Simon De Canterville'in hayaletinin 300 yıldır yaşadığı bir konağa taşınan bir ailenin hikâyesini anlatıyor.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

FREDDY'NİN PİZZA DÜKKANINDA BEŞ GECE (FİVE NİGHTS AT FREDDY'S)

Yönetmen: Emma Tammi
Oyuncular: Piper Rubio, Josh Hutcherson, Elizabeth Lail
Özet: Film, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

GÖZLERİNİ KIRP (BLİNK TWİCE)

Yönetmen: Zoë Kravitz
Oyuncular: Adria Arjona, Naomi Ackie, Channing Tatum
Özet: Teknoloji milyarderi Slater King (Tatum), bağış toplama gecesinde kokteyl garsonu Frida'yla (Ackie) tanıştığında kıvılcımlar havada uçuşur. Onu, özel adasında rüya gibi bir tatilde kendisine ve arkadaşlarına katılmaya davet eder. Orası bir cennettir. Çılgın gecelerle güneşli günler birbirine karışır ve herkes harika vakit geçirir. Kimse bu gezinin bitmesini istemez ama tuhaf şeyler olmaya başlayınca Frida kendi gerçekliğini sorgulamaya başlar. Bu mekânda ters giden bir şeyler vardır. Frida bu partiden sağ çıkmak istiyorsa gerçeği ortaya çıkarmak zorunda kalacaktır.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

MAHŞERİN ÜÇ DELİSİ

Yönetmen: Hüseyin Eleman
Oyuncular: Yüksel Ünal, Okan Koç, Başak Daşman
Özet: Sosyal Fobi, Şizofreni ve Çoklu Kişilik tedavisi gören üç hasta hastane nakli sırasında üç suçlu ile karıştırılır ve bir suç örgütü tarafından kaçırılır. Özgür olmak ve hayatta kalmak için yeni görevi kabul ederek kimliklerini gizlerler ve aksiyon dolu bir maceraya atılırlar.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

RUHLARIN KAÇIŞI (SPİRİTED AWAY)

Yönetmen: Hayao Miyazaki
Özet: Ailesinin banliyöye taşınması sırasında, 10 yaşındaki somurtkan bir kız çocuğu, tanrılar, cadılar ve ruhlar tarafından yönetilen ve insanların canavarlara dönüştüğü bir dünyada dolaşır.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

THE HUNTED

Yönetmen: Louis Lagayette
Oyuncular: Kostis Kallivretakis, Alec Newman, Lily Banda
Özet: Akdeniz'de tekneleri alabora olduktan sonra, bir grup göçmen, tatillerini geçirdikleri adada kendilerine barınak sağlayan zengin Avrupalılar tarafından kurtarılır. Ancak kurtarıcılar gerçek niyetlerini ortaya çıkarınca mucize bir kabusa dönüşecek ve acımasız insan avcılarına dönüşeceklerdir.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.

TİLKİ VE TAVŞAN: ORMAN MACERASI (FOX & HARE SAVE THE FOREST)

Yönetmen: Mascha Halberstad
Özet: Kunduz ve arkadaşlarının bir baraj inşa etmesi sebebiyle, ormanda büyük bir tehlike oluşur. Bu sırada Baykuş’ un ortadan kaybolması üzerine onu aramaya çıkan Tilki ve Tavşan ormanda bir şeylerin ters gittiğini anlar. Tüm hayvanların ormanı kurtarmak için birlikte yaptığı plan ise soluksuz bir eğlenceye dönüşür.
Film; 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek.