GENİŞ AİLENİN SEVİLEN OYUNCUSU UFUK ÖZKAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu başarılı aktör, Geniş Aile'nin en sevilen yüzlerinden biri Ufuk Özkan verdiği haber ile tüm sevenlerini üzdü. Siroz teşhisi koyulan Ufuk Özkan'a 1 yıl içerisinde karaciğer nakli yapılması gerekiyor.

GENİŞ AİLENİN SEVİLEN OYUNCUSU UFUK ÖZKAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Geniş ailenin seviyen oyuncusu Ufuk Özkan sevenlerini üzdü. Herkesin “Geniş Aile” ile hayatına giren başarılı Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Ufuk Özkan son zamanlarda verdiği kilolar ile birkaç kez basında yer almıştı. Kendini rollerine ve oyunlarına sonuna kadar adayan başarılı oyuncu yeni rolü için kamera karşısına geçmeye hazırlanırken 5-6 kilo vermeyi hedeflemişti. Bu sırada uygulanan yanlış diyetler yüzünden bağışıklık sistemi zarar gören oyuncu yaklaşık 20 kilo verdi.

Ufuk Özkan Karaciğer Nakli

Siroz teşhisi sonrasında hastalığının 3. evresinde olduğu açıklanan sevilen oyuncunun 12 ay içinde organ nakli olması gerekiyor. Ufuk Özkan karaciğer nakli için sıraya alınırken en büyük desteği geniş aile kadrosundan ve camianın önde gelen isimlerinden görüyor. Sevenlerini üzen Ufuk Özkan karaciğer nakli sonrasında eski başarılı günlerine dönmek ve çok daha başarılı işler çıkarmak için tüm sevenlerinin yoğun desteğini görüyor.

Hollywood Diyeti

Tüm sevenleri tarafından merak edilen en önemli soruların başında ise Ufuk Özkan neden rahatsızlandı sorusu yer alıyor. Oyuncunun tüm başarılı işlerinde kendisini rolüne ve karaktere aşırı derecede verdiği görülüyor. Tüm sanat dünyası tarafından en başarılı Türk oyuncular arasında sayılan Ufuk Özkan yeni rolü için Hollywood Diyeti olarak bilinen bir diyete başladı. Amacı yeni rolü için kamera karşısına geçmeden önce 5-6 kilo daha vermekti. Ancak uygulanan sıkı Hollywood Diyeti yavaş yavaş başarılı oyuncunun sağlığını bozmaya başladı. Bunun sonucunda yaklaşık 20 kilo verdi ve bağışıklık sistemi çökmeye başladı. Umarız başarılı oyuncu en kısa süre içerisinde eski sağlığına kavuşarak mükemmel kariyerine geri dönüş sağlayabilir.