EA SPORTS FC 24 ÖN SİPARİŞ

FIFA ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknolojiler ile çok daha gerçekçi bir futbol oyunu sunmaya hazırlanan EA Sports FC 24 ile piyasaya hızlıca bir giriş yaptı. EA Sports FC 24 ön siparişe çıkarak kullanıcılara yeni özelliklerini tanıttı. Türkiye satış fiyatı ve oyunun yeni özellikleri ise...

EA SPORTS FC 24 ÖN SİPARİŞ

 

Milyonlarca spor oyunu severin merakla beklediği EA Sports FC 24 ön sipariş için açılarak oyuncuları heyecanlandırdı. FıFA serisinin yerini güçlü bir şekilde alan FC 24 PlayStation, Windows, Xbox gibi tüm oyun konsolları için ön siparişe çıkarak iki sürümü ile yerini aldı. EA Sports FC 24 ön sipariş beklendiği gibi Türkiye fiyatı açısından yüksek bir marj ile kullanıcılara sunuluyor olacak. Oyun piyasaya sürüldükten sonra fiyatların ön sipariş fiyatlarının da üstünde olması bekleniyor. FIFA ile yollarını ayıran EA Sports ilk futbol oyunu olarak piyasaya sürdükleri FC 24 görselleri ve yeni özellikleri ile birlikte FIFA’nın yerini hızlıca alacağa benziyor.

 

EA Sports FC 24 Satış Fiyatı

 

EA Sports FC 24 satış fiyatı beklendiği gibi ülkemizde çok yüksek bir seviyeden giriş yaptı. Oyunun ayrıca tam sürümünün çıkması ile birlikte ön sipariş fiyatlarından çok daha yüksek bir seviyede satışı beklendiği için birçok oyun sever ön sipariş vermeye hazırlandı. Tüm büyük platformlarda farklı sürümler ile yer alan oyun PlayStation ve Xbox için Standart Edition paketi ile 1399 TL, Ultimate Edition paketi ile birlikte 1999 TL’den satışa çıktı. Windows için ise Standart Edition paketi 1199 TL ve Ultuimate edition paketi 1699 TL’den kullanıcılar ile buluştu. EA Sports FC 24 satış fiyatı kullanıcılar için biraz fazla gelirken paylaşılan oyun videosu herkesin gözünü doldurdu.

 

EA Sports FC 24 Yeni Özellikleri

 

Oyunun en yeni özellikleri arasında Hypermotion V teknolojisi sayesinde yeni animasyonlar oluşturmayı mümkün kılması gelmektedir. Bunun yanında EA Sports FC 24 yeni özellikleri arasında ultuimate team modunda kadın futbolunun da eklenmiş olması gelmektedir. EA Sports tarafından açıklanan ve kullanıcılar tarafından tam not alan en yeni teknolojisi ise playstyles’ın kullanımı olmuş. Bu şekilde çok daha gerçekçi bir oyun deneyimi ve gerçekli oyuncular kullanıcılar ile buluşmuş olacak. EA Sports FC 24 yeni özellikleri oyun severler tarafından tam not aldı.