Kadınlar İçin Evde Egzersiz Önerileri

Son günlerde kilo problemleri yaşayan bir bayansanız evde fazla vakit geçiriyorsanız egzersiz önerilerine ihtiyacınız olabilir. Özellikle evde egzersiz yapmak söz konusu olduğunda birçok egzersiz türü ve çeşidi bulunuyor.

Son günlerde kilo problemleri yaşayan bir bayansanız evde fazla vakit geçiriyorsanız egzersiz önerilerine ihtiyacınız olabilir. Özellikle evde egzersiz yapmak söz konusu olduğunda birçok egzersiz türü ve çeşidi bulunuyor. İstenmeyen kilolarınızdan evde yapabileceğiniz birkaç basit bel hareketiyle ve göbek eritme hareketiyle kurtulabilirsiniz. Dolayısıyla hiç dışarı çıkmadan ve hiçbir şekilde spor salonuna gitmeden hızlıca zayıflayabilir ve fazla kilolarınızdan 1 ile 2 aylık zaman dilimi içinde tamamıyla kurtulabilirsiniz. Evde egzersiz önerileri kapsamında;

  • Bel hareketleri,
  • Koşu bandında yürüyüş,
  • Mekik aletiyle mekik çekme,
  • Bisiklet aletiyle bisiklet çevirme,
  • Pilates,
  • Yoga,

Gibi aktiviteleri yaparak hızlı bir şekilde zayıflayabilir ve bölgesel olarak basenlerinizi inceltebilirsiniz.

Kadınlar İçin Evde Göbek Eritme Egzersizleri

Kadınlar için evde göbek eritme egzersizleri oldukça fazladır. Özellikle yoga hareketleri bu süreçte bölgesel zayıflama konusunda göbeğinizin erimesini sağlayacaktır. Göbek eritme hareketleri kapsamında Youtube üzerinden birçok yoga hareketini deneyebilir ve böylelikle hızlı bir şekilde göbeğinizi eritebilirsiniz. Pilates topu alarak da evde pilates hareketleri yapmak sizlere avantajlar sağlayacaktır. Her gün 30 dakika pilates yaparak hızlı bir şekilde göbeğinizi eritebilirsiniz. Bisiklet aletiyle bisiklet çevirmede gene bu süreçte sizlere fırsatlar sağlayacaktır. Bisiklet sürerek evde 1 saatlik zaman dilimi içinde 500 kalori yakabilirsiniz. Bunun yanında mekik çekerek de göbeğinizi eritebilir ve istenmeyen göbek yağlarından 1 ile 2 aylık zamanda kurtulabilirsiniz.

Kadınlar İçin Evde Zayıflama Tüyoları

Evde zayıflamak istiyorsanız egzersiz yapmak bu sürecin olmazsa olmaz faktörleri arasında yer alıyor. Koşu bandı özellikle zayıflama konusunda sizlere avantajlar sağlayacak ve hızlı bir şekilde zayıflamanızda etkili olacak en önemli aletlerin başında geliyor. Koşu bandına binerek koşabilir ve böylelikle 1 saat içinde ortalama olarak 750 kalori yakabilirsiniz. Her gün düzenli olarak 1 saat koşu bandında koşmak çok hızlı bir şekilde zayıflamanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda evde bisiklet çevirme aletini de kullanmak hem basenlerinizi eritecek hem de bel bölgenizdeki yağlanma sorunlarını hızlıca ortadan kaldıracaktır. Böylelikle 1 aylık zaman dilimi içinde ortalama 10 kilo verebileceksiniz.