Hangi Burç Daha Çalışkan Hangisi Tembel?

Astroloji ve doğum haritasında bazı burçlar daha çalışken bazı burçlar ise daha tembel olarak ön plana çıkıyor. Burçların doğum haritası söz konusu olduğunda çalışkan olan burçlar genellikle su burçları olarak ilgileri üzerine çekecektir.

Astroloji ve doğum haritasında bazı burçlar daha çalışken bazı burçlar ise daha tembel olarak ön plana çıkıyor. Burçların doğum haritası söz konusu olduğunda çalışkan olan burçlar genellikle su burçları olarak ilgileri üzerine çekecektir.

Balık Burcu

Balık burçları günümüzde en çalışkan burçlar arasında yer alıyor. Çalışkanlıklarıyla bilinen bu burçlar günümüzde iş performansı en yüksek burçlar arasında bulunuyor. Balık burçları aynı zamanda iş yerinde patronları tarafından en çok sevilen burçlar arasında yer alıyor ve genellikle iş hayatında sık sık terfi alan burçlar arasında bulunuyor.

Akrep Burcu

Çalışkan burçlar söz konusu olduğunda bir diğer ön plana çıkan burçta Akrep burcu olacaktır. Son derece verimli çalışma sistemine ayak uyduran ve okulda notları genellikle yüksek olan burçlardır. Akrep burçları çalışmaktan korkmazlar ve sorumluluk almaktan asla çekinmezler. Aynı zamanda çok titiz oldukları için akrep burçları her daim ön plandadır.

Yengeç Burcu

Yengeç burçları çalışkanlarıyla dikkatleri üzerine çeken burçlar arasındadır. Onlar için çalışmak yaşam felsefesidir ve çalışmaktan mutluluk duyarlar. Bu burca sahip kişiler hayatlarını genellikle çalışarak geçirirler ve tam bir işe adanmışlık yaşarlar.

Yay

Tembel burçlar kategorisinde yay burçları en ön plana çıkan burçlardır. Üşengeçlik yay burçları için son derece normaldir. Dolayısıyla tembellik eşittir yay burçlarının karakterleriyle özdeşleşmiştir. Sorumluluk almayı sevmeyen ve aklına geleni estiği gibi yapan burçlar olarak ön plana çıkarlar.

Aslan

Aslan burçları tıpkı karakterini aslanlardan almıştır. Aslanlar uyumayı çok seven ve son derece tembel kişiliklerdir. Dolayısıyla asla burçları genellikle tembelliğe alışkın ve aynı zamanda pek de iş hayatında sorumluluk almayı seven bir burç olarak ön plana çıkıyor.

İkizler

Özgür ruhlu burçlar arasında yer alan ikizler burcu günümüzün en tembel burçları arasındadır. Uyumayı çok severler ve günün hepsini uyuyarak geçirebilecek kadar tembeldirler. Sorumluluk almayı sevmezler ve bu yüzden evlenilmeyecek burçlar arasındadır. Özgürlüğüne düşkün oldukları için sorumluluk kabul etmezler ve genellikle vurdumduymaz bir hayat yaşamayı tercih ederek diğer burçlardan ayrılırlar.