Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ Neden Boşandı?

Ünlü isimler arasında yer alan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, mutlu evlilikleri ve huzurlu hayatları ile hemen hemen herkesin gözde isimlerinden birisiydi. Yaklaşık 27 yıllık evli olan Onan ve Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde boşanmıştı.

Ünlü isimler arasında yer alan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, mutlu evlilikleri ve huzurlu hayatları ile hemen hemen herkesin gözde isimlerinden birisiydi. Yaklaşık 27 yıllık evli olan Onan ve Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde boşanmıştı. Bu durum üzerine magazin dünyasında Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ neden boşandı sorusu sıklıkla dönmeye başladı.

29 Mayıs’ta boşanan ünlü çift hakkında Aslantuğ’un Gözde Akpınar ile aşk yaşaması da sıklıkla tartışılmaktaydı. Hatta pek çok kişi bu ayrılığın yaşanan aşk yüzünden olduğunu düşünmekteydi. Ancak Aslantuğ, boşanmayı Arzum Onan’ın istediğini ve bunu zor olsa da kendisinin de kabul ettiğini açıkladı.

Mehmet Aslantuğ Yeni Sevgilisi Kim?

Mehmet Aslantuğ yeni sevgilisi kim sorusu, ünlü çiftin boşanmaya karar vermesi ve ortaya atılan dedikodular sonrasında en çok araştırılan içeriklerden birisi haline gelmiştir. 27 yıllık evliliklerini 10 dakika içerisinde sona erdiren ünlü çift, magazin dünyasının dikkatini fazlasıyla çekmişti.

Gözde Akpınar ile Aslantuğ arasında aşk olduğunu iddia eden söylentiler üzerine Aslantuğ açıklama yapmış ve böyle bir durumun olmadığını, boşanmayı ise eşinin istediğini belirtmişti. Bunun üzerine ortaya atılan bu aşk iddiaları da sona ermişti. Aslantuğ yaptığı açıklamada kalbinin tek aşkının Onan olduğunu belirtmiş ve kalbini kimseye açmadığını da öne sürmüştü.

Arzum Onan Neden Boşanmak İstedi?

Usta oyuncu ve sanatçı Mehmet Aslantuğ tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Arzum Onan neden boşanmak istedi soruları da gündemi oldukça meşgul etmişti. Yine bu konuda açıklama yapan Aslantuğ’un sözlerine göre Arzum Onan, kendisine ait bir hayat istediğini belirtmiş ve bunun üzerine mevcut evliliklerini sonlandırmak istemişti. Aynı zamanda Onan’a göre karı-koca hissi de evliliklerinin son günlerinde bulunmamaktaydı.

Sakin, huzurlu ve kendisine ait bir yaşamı tercih eden Onan, Aslantuğ ile ortak karar vererek ve aynı zamanda saygı çerçevesi dahilinde tek celsede boşandı. İkiliden güncel bir haber gelmemekle birlikte her ikisi için farklı aşk dedikoduları da son buldu. Ünlü çiftin boşanma haberi ise sevenlerini ve hayranlarını oldukça üzdü.