Kova Burcunun Özellikleri Neler?

20 Ocak18 Şubat tarihleri arasında doğmuş olan kova burçları, Zodyak’ın on birinci burcudur. Her burçta olduğu gibi bu burçta da bazı güçlü yönler ve zayıf yönler dikkat çekmektedir. Kova burcunun özellikleri ve diğer pek çok şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

20 Ocak18 Şubat tarihleri arasında doğmuş olan kova burçları, Zodyak’ın on birinci burcudur. Her burçta olduğu gibi bu burçta da bazı güçlü yönler ve zayıf yönler dikkat çekmektedir. Kova burcunun özellikleri ve diğer pek çok şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kova Burcunun Olumlu Özellikleri

Kova burcunun olumlu özellikleri şu şekildedir:

  • Kova burçlarının en karakteristik özelliklerinden biri yaratıcı olmalarıdır. Herhangi bir ortama girdiklerinde konuşmaları ve fikirleri ile kendilerine hayran bırakan bırakırlar.
  • Kova burçları, cömertlikleri ile bilinirler. Paylaşmayı seven bu insanlar asla bencil değillerdir.
  • Sevecen yapıları nedeni ile yeni tanıştıkları insanlarla kısa sürede kaynaşabilen bu burç, sohbet etmeyi sevmektedir. Dost canlısıdırlar.
  • Bu burcun insanları karar verirken duygularını geri plana atarak mantıkları ile karar verirler.
  • Lider özellikleri bulunan bu burcun bireyleri aynı zamanda empati yetenekleri yüksek insanlardır.
  • Fiziksel açıdan oldukça çekici olan kova burcu bireyleri insanlar üzerinde güçlü bir etki bırakmaktadır.

Kova Burcunun Olumsuz Özellikleri

Kova burcunun olumsuz özellikleri şu şekildedir:

  • Kova burcu bireyleri zevklerine ve eğlencelerine aşırı düşkün insanlardır. Sosyal ilişkilerini aşk ilişkilerinin önüne koyan bu burç, uzun süreli ilişki yapma konusunda çoğu zaman sıkıntı yaşar, bağlanma problemleri vardır.
  • Kendilerini oldukça beğenen kova burcu bireyleri kimi zaman kibirli olmakta ve insanlar tarafından bu özellikleri sık sık eleştirilmektedir.
  • Oldukça yaratıcı olan ve hayal güçleri yüksek bu bireyler, kimi zaman aşırı hayaller kurmakta ve kırılgan özellikleri nedeni ile hayal kırıklığıyla oldukça üzülmektedirler. Bu burcun insanları olmayacak olan işlerin ve hayallerin peşinden koşma eğilimindedir ve bu durumun sonuçları kişiyi psikolojik açıdan yıpratmaktadır.

İş Hayatında Kova Burcu

İş hayatında kova burcu insanları oldukça yeteneklidir. Yaratıcı olmaları, mantıklarına ağırlık vermeleri ve sosyal ilişkilerindeki başarı sayesinde başarılı bir iş hayatları olan bu burcun insanları orijinal fikirleri ile iş yerinde çoğu birey için örnek oluşturmaktadır. Bu kişiler işlerinin patronu olmaya da oldukça meyilli olmakla birlikte aldıkları radikal kararlar ve yenilikçi yapıları ile çalıştıkları yerin başarısını da arttırmaktadırlar.