Yengeç Burcunun Özellikleri Neler?

Burçlar arasında duygusal özellikleriyle ve insancıl tavırlarıyla tanınan burçların başında yengeç burçları gelir. Duygusallığının yanı sıra yengeç burçları merhametli tavırlarıyla da ön plana çıkar.

Burçlar arasında duygusal özellikleriyle ve insancıl tavırlarıyla tanınan burçların başında yengeç burçları gelir. Duygusallığının yanı sıra yengeç burçları merhametli tavırlarıyla da ön plana çıkar. Son derece merhametli olan bu burçlar aynı zamanda genellikle kendinden oldukça fazla ödün verir. Kırılmaktan ve kırmaktan çok korkan yengeçler asla bir insanın kalbini kırmazlar.

Eğer ki kırarlarsa bunu istemeyerek yaparlar ve farkına vardıklarında hemen özür dilerler. Sezgisel güçleri çok yüksektir ve genellikle negatif olayları çabuk sezerler. Aynı zamanda arkadaş canlısı olmaları yengeç burçlarını sosyal burçlar arasında bulunuyor. Yengeç burçları 21 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasını kapsar. Yengeç burçlarını tanımlayabilecek en güzel özellik koruyuculuklarıdır.

Yengeç Burcu Aşk Hayatı Nasıl

Yengeç burcu aşk hayatı söz konusu olduğunda diğer burçlardan ayrılır. Özellikle yengeçlerin koruyucu burçlar arasında bulunmaları ve sevdiklerini çok fazla sahiplenmeleri onları ön plana çıkaran en önemli özellikler arasında bulunuyor. Sevdiği kadını ve erkeği mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar ve ilişkilerini ayakta tutmak için çok çaba sarfederler.

Genellikle bu burca sahip olan kişiler ideal eş adayı olarak nitelendirilir. Tam bir anne adayıdırlar ve çocukları çok severler. Duygusal, hassas ve yapıcı rolleriyle ilişkilerde her daim kendinden ödün verirler. Aynı zamanda ilişkilerinde kıskanç tavırlarıyla ön plana çıkar ve kıskanç tavırları bazı zamanlarda ilişkilerinde kavgalara sebebiyet verebilir.

Yengeç Burcu Sosyal Hayatı Nasıl

Yengeç burçları için yeni yerler keşfetmek pek ilgilerini çekebilecek unsur değildir. Onlar daha çok evde oturmayı ve sakin bir hayat sürmeyi tercih ederler. Az insan, çok huzur deyimi tam onlar içindir. Gezme söz konusu olduğunda uzun yürüyüşleri sevmezler ve dışarıda kahve, çay içmek gibi aktiviteleri severler.

Yengeç burçları için deniz en büyük tutkudur. Denize gitmeyi ve denizde yüzmek onlar için en çok sevdikleri gezi aktivitesidir. Su burcu kategorisinde yer alan yengeç burçlarının en çok anlaştığı burçlar;

  • Balık,
  • Akrep,
  • Başak,
  • Terazi,

Burçlarıdır. Ateş grubuyla anlaşamadıkları için yay, ikizler, aslan burçlarıyla ilişkileri pek iyi gitmez.