Vajinal Estetik Nedir?

Labioplasti olarak ifade edilen vajinal estetik cinsel estetik yöntemleri arasında yer alıp aynı zamanda en sık tercih edilen yöntemler içindedir.

Labioplasti olarak ifade edilen vajinal estetik cinsel estetik yöntemleri arasında yer alıp aynı zamanda en sık tercih edilen yöntemler içindedir.

Labioplasti operasyonu ya da vajinal estetik olarak bilinen uygulama doğuştan gelen sorunların giderilmesinin yanı sıra zaman ile genişleyen, sarkan ve düzensizleşen vajinal bölgenin estetik işlem ile düzeltilmesidir.

Labium adı verilen genital dudaklara yapılmakta olan labioplasti operasyonu farklı yöntemler ile uygulanarak değişen estetik uygulamalardır.

Vajinal Estetik Neden Yapılır?

Vajinal estetik operasyonu farklı sebeplere bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Doğuştan gelen vajinal bozukluk ya da zaman ile yaşanan sorunlar kişide öz güven kaybına sebep olmaktadır. Giyim ürünlerinde sorun yaşama ve sıklıkla vajinal enfeksiyon ile karşılaşılması da görülen durumlar arasında yer almaktadır.

Günlük yaşantı içinde her an sorun yaşama yürüme, oturma ya da benzeri durumlar sırasında yaşanan sorunlar da vajinal alanda yaşanan sorunlar nedeni ile ortaya çıkmaktadır.

Vajinal estetik uygulamasında kişide yaşanan soruna göre özel estetik uygulamaya yer verilmektedir. Konusunda uzman ve deneyimli hekim tarafından yapılacak olan vajinal estetik operasyon uygulanacak olan operasyona göre farklılık göstermek ile beraber ameliyat süresi de buna göre değişim göstermektedir. Operasyon sadece birçok alanda kişinin rahatlamasına destek olmaktadır.

Vajinal Estetik Operasyonunun Riskleri Nelerdir?

Vajinal estetik operasyonu günümüzde dünyada en sık tercih edilen estetik operasyonlar arasında yer almaktadır. Doğuştan yaşanan sorunların giderilmesinin yanı sıra sonrasında da görülen durumların giderilmesinde vajinal estetik operasyondan yararlanılabilmektedir.

Vajinal estetik operasyonunun gerçekleştirilmesinde konusunda uzman ve deneyim sahibi olan hekim desteğinin alınması gerekir. Konusunda uzman olmayan ve deneyim sahibi olmayan kişiler tarafından gerçekleştirilmesi durumunda olumsuz durumlar yaşanabilmektedir.

Vajinal estetik operasyonu sonrasında yapılabilecek olan hatalı uygulamalar ağrılı cinsel ilişki, simetri kaybı, idrar yaparken idrarın dağılması gibi durumlar ile karşılaşılabilmektedir.

Vajinal estetik operasyonu kişiye özel olarak gerçekleştirilecek olan tekniklere sahiptir. Kızlık zarına herhangi bir zarar vermeyen uygulama sonrasında his kaybı da yaşanmamaktadır. Genellikle his alanında artış yaşanmaktadır. Fakat hatalı yapılacak olan işlemlerde his kaybı ve tahrişte yaşanabilmektedir.