En İyi Kore Dizileri Listesi

Kore dizileri günümüzün en çok izlenen dizileri arasında bulunuyor. Kore dizisi izlemek istediğinizde karşınıza geniş bir yelpazede seçim yapabileceğiniz dizi listesi çıkacaktır. En çok izlenen Kore dizileri aşağıdaki gibi sıralanabilir. Bunlar;

 

Kore dizileri günümüzün en çok izlenen dizileri arasında bulunuyor. Kore dizisi izlemek istediğinizde karşınıza geniş bir yelpazede seçim yapabileceğiniz dizi listesi çıkacaktır. En çok izlenen Kore dizileri aşağıdaki gibi sıralanabilir. Bunlar;

  1. Kingdom,
  2. Signal,
  3. Secret Garden,
  4. Reply 1988,
  5. My Love From The Star,

Yukarıdaki diziler günümüzde en çok izlenen diziler arasında bulunuyor. Aynı zamanda IMDB puanı bakımından da 9’un üzerinde puana sahip diziler olarak biliniyorlar. Siz de yukarıdaki dizileri izleyerek mükemmel Kore dizileri izleyebilirsiniz. Kore dizileri arasında dönem dizileri özellikle en çok izlenen diziler arasındadır ve son derece heyecanlı savaş sahneleriyle ünlü diziler olarak biliniyor.

Kingdoom

Güney Kore yapımı diziler arasında bulunan Kingdoom korku dram kategorilerindedir. Joseon Hanedanlığı dönemini anlatan dizi istila sonucu ortaya çıkan zombi salgınını anlatıyor. 2019 yılında yayımlanan dizi iki sezon sürmüştür ve Netflix platformunda bulunmaktadır.

Signal

Güney Kore yapımı Signal dizisi polisiye dizileri arasında yer alıyor. Dizinin konusu bir grup dedektifin seri katil vakalarını ele almasını anlatıyor. 2016 yılında yayımlanan dizi Netflix platformunda bulunan diziler arasında yer alıyor. 1990’lı yıllarda işlenen cinayet vakaları Signal dizisinde dedektifler tarafından araştırılarak inceleniyor.

Secret Garden

Romantik komedi dizilerini seven biriyseniz Secret Garden dizisi tam size göredir. İş adamı Kim Joo Woon ile Gilra-im arasındaki romantik ilişkiyi anlatıyor. İki farklı zıt karakterin birbiriyle olan ilişkilerini ve birbirleriyle olan iletişimleri dizide anlatılıyor. 2010 yılında yayımlanan dizi Netflix platformunun en çok izlenen romantik komedi dizileri arasında yer almıştır.

Reply 1988

Komedi dram kategorisinin en çok izlenen dizilerinden birisi de Reply 1988 olarak ön plana çıkıyor. Dizi bir grup genç arkadaşın maceralarını anlatıyor ve aileleriyle yaşarken yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Dizi Netflix platformunda yayımlanıyor ve Güney Kore’nin en çok izlenen ilk 5 dizisi arasında 2.sırada yer alıyor.

My Love From The Star

Romantik komedi türüne ait bir dizidir. İnsanlarla bir zamanlar dünyada yaşamış olan varlık 400 yıl geçtikten sonra dünyaya döner ve tuhaf olaylar başlar.