Balık Burcu Duygusal mı?

Şubat-20 Mart tarihleri arasında doğmuş olan bireyler balık burcu bireyleri olarak adlandırılırlar. Her burcun kendine ait karakteristik özellikleri yer almaktadır. Su grubu üyesi olan bu burcun da bazı belli başlı özellikleri hemen herkes tarafından bilinmektedir.

 

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında doğmuş olan bireyler balık burcu bireyleri olarak adlandırılırlar. Her burcun kendine ait karakteristik özellikleri yer almaktadır. Su grubu üyesi olan bu burcun da bazı belli başlı özellikleri hemen herkes tarafından bilinmektedir. İnternette burçlar ile alakalı yazılar okuyan her birey balık burcu duygusal mı sorusuna yanıt verebilir. Çünkü bu burcun en temel özelliklerinden biri duygusallıklarıdır. Bu burcun bireyleri oldukça hassas ve duygusal yapıları ile zihinlerde yer edinmiştir.

Balık burçları her ne kadar duygusal karakterleri ile bilinse de bu burcun bireyleri oldukça güçlü bir karaktere sahiptir. Duygusal ve hassas yapılarının altında cesur ve güçlü bir yapı yatan bu burca sahip bireyleri kırmaktan çoğu zaman çekinirler.

Balık Burcu Kişilik Özellikleri

Balık burçları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler balık burcu kişilik özellikleri ile alakalı araştırmalar yapmaktadır. Bu burcun bireylerinin genel anlamda kişilik özellikleri diğer gezegen konumlarına göre farklılık gösterebilse de şu şekildedir:

  • Bu burcun bireyleri oldukça cömert insanlardır. Yüksek duyarlılığa sahip bu kişiler yardımseverlikleri ile ön plana çıkarlar.
  • Oldukça uysal yapıya sahip bu bireyler, yeni girdikleri ortamlara kolaylıkla adapte olurlar ve herhangi bir tartışma ya da benzeri sorun çıkarmazlar.
  • Oldukça hayalperest olan bu kişiler, gerçek dünyadan kopuk hayallerinde ısrarcıdırlar.
  • Alıngan yapılarının altında o kadar güçlü bir karakter yatar ki çoğu zaman incitmeye çekindiğiniz bu burcun bireyleri, hiç beklemediğiniz anda oldukça acımasız ve sinsi olabilirler.

Balık Burcu Fiziksel Özellikleri

Balık burcu fiziksel özellikleri hakkında çok net şeyler söylemek mümkün olmasa da bu kişilerin bazı karakteristik fiziksel özellikleri dikkat çekici olmaktadır. Bu kişilerin oldukça güzel genellikle mahmur gözleri vardır. Bakışları ile herkesi kolaylıkla etkisi altına alabilen bu burcun kişileri genellikle balık etlidir. Fazla duygusal yapılarının getirdiği ağlayan özellikleri nedeni ile gözleri çoğu zaman nemlidir. Oldukça hassas yapıya sahip balık burcu bireyleri kış mevsimi gelince çok çabuk hastalanırlar. Ayrıca psikoloğa en sık giden burçların da balık burcu olduğu tespit edilmiştir.