Hangi Burcun İnsanları Daha Saf?

İnsanların iç benliği ve çevresi hakkındaki algıları, gökyüzündeki gezegenlerin hareketlerinden büyük ölçüde etkilenir. Birçok burç insanın sahip olduğu ayırt edici özellikler kişiliklerini etkileyebilir. Doğum haritasının altında yatan faktörlere bakarak burcun faktörlerinin sizi nasıl etkilediğini öğrenebilirsiniz.

İnsanların iç benliği ve çevresi hakkındaki algıları, gökyüzündeki gezegenlerin hareketlerinden büyük ölçüde etkilenir. Birçok burç insanın sahip olduğu ayırt edici özellikler kişiliklerini etkileyebilir. Doğum haritasının altında yatan faktörlere bakarak burcun faktörlerinin sizi nasıl etkilediğini öğrenebilirsiniz. Astroloji insanın kişiliğini etkileyen yıldızlar hakkında bilgi verir ve hayatınızda neler olup bittiğini anlamanızı sağlar.

Balık Burcu

Balık burcu insanın, hassas ve şefkatli yapısı onu en saf ve nazik burçlar arasında önden gelmektedir. Balık burcu, şefkatli ve iyi kalpli insanlardır. Ancak güvenleri kırılırsa, onlara karşı kullanılabilirler. Sezgisel anlayışları nedeniyle Balık burcu insanları, gerçekçi olmayan yüksek beklentilere sahip olma eğilimindedir. Büyük hayallere sahip olmaları ve diğerlerine rağmen üstün olmaya istekli olmaları ile tanınırlar.

Koç Burcu

Masumiyet ve güven aşılama konusundaki üstün kapasitesi nedeniyle Koç en saf burç olarak kabul edilir. Cesaretlerine ve samimiyetlerine rağmen, ilişkilerde aşırı iyimser olma eğilimindedirler ve zaman zaman çıkarlarına hizmet edilmediğini fark edemezler. Ayrıca kelimelerini dikkatli seçmezlerse keskin dilleri nedeniyle kendilerini sıcak suların içinde bulabilirler.

Terazi Burcu

Doğruyu yanlıştan ayırmakta zorlanabilecekleri için Terazi burcu insanları, saflık konusunda diğer burçlardan ayrılırlar. Genel olarak, Terazi burcu adil ve diplomatiktir, ancak bu onların tuzakları kaçırmasına neden olabilir. Her iki tarafı da anlamak isteme eğilimleri nedeniyle uzlaşmada aleyhlerine kullanılabilirler.

Yengeç Burcu

Yengeç burcu, astrolojideki en hassas ve saf burçlardan biridir. Sonuç olarak çok masum ve hassas bir şekilde hareket ederler. Tüm duygulara çok değer verir. Yengeç burcu insanları, asla ihanet etmezler. Her zaman empatik davranırlar. Çevrelerindeki insanlar onlardan zarar görmez veya üzülmez. Yengeçler her zaman olayların olumlu tarafını görür. Hayatın olumlu yönlerine odaklanmaya karar veren yengeçler, tüm olumsuzlukları görmezden gelebilirler. Bu yüzden Yengeç saf burçlar arasında  yerini almaktadır.

Başak Burcu

Başaklar küçücük bir karıncayı bile incitmeyi asla düşünmezler. Kendi ahlakları için çok yüksek standartlara sahiptirler ve herkesin yürekten olduğunu düşünürler. Başaklar, etraflarındakilere karşı sürekli olarak nazik ve saftır. Kendi yollarında devam ettikleri için kimselerden zarar görmez. Başaklar her zaman yakın çevrelerindekilere yardım etmeye isteklidir. Onlara karşı asla duyarsızlık göstermez.