Ağustos Ayında Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Yaz mevsiminin son mevsimi olan ağustos ayına artık merhaba diyoruz. Peki, ağustos ayında Aslan burcunu ne bekliyor.  Aslan Burcu’nu nelerin beklediğini merak ediyorsanız bu yazı tam da size göre.

Yaz mevsiminin son mevsimi olan ağustos ayına artık merhaba diyoruz. Peki, ağustos ayında Aslan burcunu ne bekliyor.  Aslan Burcu’nu nelerin beklediğini merak ediyorsanız bu yazı tam da size göre. Burada Aslan Burcu’nun günlük, haftalık ve aylık yorumları ile bu ay içinde yaşayacağınız burada yer alıyor.

Ağustos ayında Aslan burcu için öncelikle şimdi başladığınız işler, hayatınızı uzun bir süre boyunca bir süre olumlu bir şekilde etkileyebilir. Bundan dolayı yeni başlangıçlar için her zaman uygun bir zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar tarafından her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsanız hayallerinizi sevdiklerinizle daha kolay bir şekilde paylaşabileceksiniz.

Aslan Burcu’nun Ağustos Ayı Yorumu

Öncelikle zihinsel bir şekilde yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. Burada kendi içinizde yer alan bazı kısıtlama ve endişe halinden kurtulmanızı sağlayacak olan bazı örnekleri karşınıza çıkarıp kimi şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bu zamanın olayları, aklınızda yer edecek bazı durumları da netleştirmenize yardım edecektir. İki haftanın ardından yenilenmiş olarak tekrardan ön planda olmaya başlayacaksınız.

"Kendi istekleriniz ve beklentileriniz sayesinde gücünüzü her zaman daha iyi hissediyorsunuz sevgili Aslan burcu ve yükseleni Aslan olan kişiler. Öncelikle baştan belirtelim Ağustos ayı sizin ayınız. Ayın daha başında gerginliklere açık bir döngü bulunuyor. Eşinizle veya partnerinizle, ortağınızla olan bağlantılarınızda, toplum içinde bulunacağınız yerlerde sıkıntı ve sorunlara her zaman açıksınız. Kolay tepki vermeye meyilli biri olacaksınız. Bu zamanda değişimlere hazır değilsiniz bu değişimler üzerinizde gerginlikler oluşturacak.

Aslan Burcu Ağustos Ayı Haftalık Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ağustos ayı içinde para ve kazançlarınız büyük oranda önem taşıyacak. Aynı zamanda da kariyer hayatınızda ani ve güzel değişimler yaşanabilir. 23 Temmuz’da başlamış olan Venüs retrosu ağustos ayında etkisini gösterecek. Venüs Retro etkisi sonucunda kendinizi şefkatli, merhametli ve sevecen hissetmeye başlayacaksınız. Güzellik, kişisel bakım ve kişisel gelişim konularına daha çok ilgi duyabilirsiniz.

Ancak fiziksel değişimler sizi çok iyi tanıyan insanlarla aranızda belirli bir kaos yaratabilir bununla ilgili sıkıntılar çekeceğinizi söyleyebilirim. Ağustos ayında Aslan burcu daha neşeli bir ay geçirecektir.