Ağustos Ayında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Ağustos ayı geldi, peki Ağustos ayında Başak burcunu neler bekliyor? Öncelikle 21 Ağustos tarihinde Venüs gezegeni Başak burcuna doğru geçiş yapacak ve 14 Eylül tarihine kadar bu burç üzerinde seyahat edecek.

Ağustos ayı geldi, peki Ağustos ayında Başak burcunu neler bekliyor? Öncelikle 21 Ağustos tarihinde Venüs gezegeni Başak burcuna doğru geçiş yapacak ve 14 Eylül tarihine kadar bu burç üzerinde seyahat edecek.

Bu zamanda daha içinize kapanabilir, baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Evli ya da sevgilisi olan kişiler gereksiz kıskançlıklardan dolayı kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayan kişiler de platonik aşklara yelken açabilir. Bu ayda mutlaka sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle bağırsaklar, mide bu dönemde hassastır.

Nazar değmesin diye gizli bir şekilde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Ancak arkanızdan dönen birtakım oyunlar, dedikodular bazı zamanlar canınızı sıkabilir. Farkındayız içiniz karardı biraz da güzel taraflarından söz edelim bu tarihte zihninizi daha iyi bir şekilde dinlemeye başlayacak bilinçaltınızı kontrol etmeye başlayacaksınız aynı zamanda bazı rüyalar hayatınızı yönlendirmeye başlayacak.

Başak Burcu Ağustos Ayı Aylık Yorum

29 Ağustos tarihinde de Merkür gezegeni Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül tarihine kadar da bu burç üzerinde seyahat edecek.

Bu zamanda iletişim faaliyetleri hızlanmaya ve daha çok iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yeni şeyler okuyacak ve yeni araştırmalar yapacaksınız. Alacağınız haberler genel anlamda mükemmel haberler olacak.

Aynı zamanda iletişim yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyacak ve kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Dikkat çeken belgelerin imzalanması önemli görüşmeler yapmanız için uygun zamanlar olacaktır. Ancak daha eleştirel, titiz, mükemmeliyetçi olacak, beğenileriniz daha da artacaktır.

30 Ağustos’a geldiğimiz zaman Başak burcunda Marsyen adı verilen bir yeni gezegen meydana gelecek. Kişisel hayatınızda hedefleriniz arasında kimliğiniz, duygunuz, sağlığınız, fiziksel koşullarınızı ilgilendirmiş olan bir alanda meydana gelmeye başlayacak bu Yeni Ay. İlk zamanlar iyi haberlerle başlayalım.

Bu zamanda diyete başlayabilir kilo verebilirsiniz. Bu zamanda hayatınıza çeki düzen vermek, kendinizi yöneltmek ve yeni kararlar almak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak fiziksel olarak yeni bir şeyler denemeniz için önemli olabilir. Ağustos ayında Başak burcu olanları mükemmel günlerin beklediğini de belirtmeden bitirmeyelim.