2000'li Yılların En İyi Yerli Aşk Filmleri

Sevgilinizle yerli aşk filmleri mi izlemek istiyorsunuz? İşte, size 2000'li yılların en iyi yerli aşk filmleri...

Sevgilinizle yerli aşk filmleri mi izlemek istiyorsunuz? İşte, size 2000'li yılların en iyi yerli aşk filmleri...

Senden Bana Kalan

Filmde, farklı dünyalardan gelen iki zıt karakter arasındaki aşk ilişkisi bir rastlantıyla başlar. Özgür'ün merhum dedesinin kendisine bırakacağı mirastan yararlanabilmesi için ölümünden önce ortaya koyduğu şartı yerine getirmesi gerekir. Bunu başarması için Çanakkale'nin Adatepe köyünde bir yıla  yakın yaşaması gerekiyor. Filmin kadrosunda; Neslihan Atagül, Ekin Koç, Gamze Pelin Gökçe, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener, Wilma Elles ve Doğa Konakoğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Aşk Kırmızı

Zeynep, bir gece bile dayanamayan kocasının eski sevgilisi Nazlıgül'le tanışmasına engel olamamış ve onun kalbinde bu aşkı yeniden canlandırmıştır. Ferhat ve Nazlı birbirine karşı dayanamazlar. Daha sonra Zeynep aldatıldığını öğrenin dünyası başına yıkılır. Böylece, üçünün de yüreği parçalanır. Filmin kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Ezgi Asaroğlu ve Tayanç Ayaydın gibi oyuncular yer alıyor.

Unutursam Fısılda

Hanife ve sıra dışı kız kardeşi Hatice, küçük, mütevazı ve muhafazakar bir kasabada yaşamaktadır. Hanife kasabanın sağlık lisesinden mezun olunca, o zamandan beri sağlık ocağında çalışmaya başlar. Hatice'nin aksine, Hanife, söz dinlemez ve başına buyruk biridir. Filmin kadrosunda; Işıl Yücesoy, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin gibi oyuncular yer almaktadır.

Kendime İyi Bak

Yeşim ve Emre birbirlerini tutkuyla seven bir çifttir. Uzun süren sevgililikten sonra, evlenmeye karar verirler. Düğünlerine bir hafta kala hızla hazırlıklar yapılır. Emre, bir grup arkadaşıyla bir araya gelerek davetiyeyi verdi. Ardından, eski mevzular açılınca her şey karışmaya başlar. Filmin kadrosunda; Aslı Tandoğan, Begüm Bingören ve Çağdaş Onur Öztürk gibi oyuncular bulunmaktadır.

Aşk Tesadüfleri Sever

Gençlik yıllarında Ankara'da yolları kesişen Özgür ve Deniz İstanbul'da yeniden bir araya gelmelerini konu edinmektedir. Daha sonra  kendilerini zorluklarla dolu bir aşk hikayesinin içinde bulurlar. Filmin kadrosunda; Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Ayda Aksel, Yiğit Özşener, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Ayşe Berna Konur, Doruk Kara, Zafer Demircan, Ümit Dinçer,  Hakan Çimenser, Yılmaz Gruda gibi oyuncular yer alıyor.