Ceyhun Kazancı'dan Dusan Tadic İçin Önemli Açıklama!

Beşiktaş'ta eskiden sportif direktör olan Ceyhun Kazancı; Valerien Ismael tercihi, Şenol Güneş ve diğer detaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Kazancı'dan Dusan Tadic İçin Önemli Açıklama!

Beşiktaş'ta eskiden sportif direktör olan Ceyhun Kazancı; Valerien Ismael tercihi, Şenol Güneş ve diğer detaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Kazancı, Telegol'e yaptığı yeni açıklamada Valerien Ismael'in seçimi ve transfer sürecini değerlendirdi.

"Tamamen Ayrılma Söz Konusu Değil"

Ceyhun Kazancı, "Açıkça polemik yapmaktan kaçınmak, yapmaya çalıştığım bir şeydi. Bundan dolayı sessiz kaldım. Orada Başkan ile birlikte çalışıyoruz. Ayrılmaya karar verdim ve  elimdeki dosyalar üzerinde elimden geldiğince çalışıyorum. Kesinlikle tamamen ayrılma söz konusu değil. Bu, sadece benim kendim kararım. Bu nedenle kulüp durumunu göz önünde bulundurarak ilerliyoruz." dedi.

"Şenol Güneş İle Yapılan Tartışmalarla İlgisi Yok"

Beşiktaş eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, "Bu anlaşmazlıkların Şenol Güneş ile hiçbir ilgisi yoktur. Bunu önceden Şenol hoca da açıkladı. Biz de şaşırdık. Dürüst olmak gerekirse kulübümüzün iletişim becerileri çok zayıf. Bu zayıflığı itiraf etmeliyim. Bu yüzden Şenol Hoca ile de hiç problemimiz olmadı." ifadelerinde bulundu.

Valerien Ismael'in İfadeleri

Ceyhun Kazancı, "Valerien Ismael'in bizim için başarısız değildir. Bu benim kişisel görüşümdür. Bu bir strateji parçasıydı. Belirli bir rotayı izlemeye çalıştık ama maalesef bu etkisiz kaldı. Bu mutlaka sadece başarısızlık ölçülemez. O, belirli bir durumun temsilcisiydi. Ayrıca camia tarafından aşırı derecede yorulmuştu. Sosyal medya söz konusu olduğunda, ne yazık ki çok kötüyüz. Sosyal medyada çok farklı algılar yaratılıyor. Takıma destek olmak yerine “Bırakın bu adamı” ifadeleri yer alıyor." dedi.

"Transfer Yapmıyormuşuz Gibi Algı Yaratılıyor"

Ceyhun Kazancı transfer hakkında da şunları söyledi, "Transfer yapmıyormuşuz" gibi algı yaratılıyor. Bu görevde 50 parametre yer almaktadır. Özellikle Suudi Arabistan'da bu yıl ortam önemli ölçüde değişti. Diğer takımlarla aynı mali durumda değiliz. 8-10 milyon Euro veremiyoruz. Her zaman sorumlu bir şekilde ve makul bir bütçe dahilinde ilerlemeye çalışıyoruz. Ekibimiz için on adam gerekli değildi.

Geçen yıl tamamen baştan bir ekip kurduk. Ancak bu yıl öyle değil. Takımın temel yapısı neredeyse belli. Tadic ihalesinin görevi bana verildi. Herkes ismin peşinde ve şu anda tamamen bu duruma odaklanmış durumda. Hem yaz ligi hem de gösteriş ligi var. Bu benim için de çok garip. Sonuçta sahada her şey netleşiyor. Galatasaray transfer yaptığı vakit, neden tarafımız üzerine baskı yaratılıyor, bunu anlamış değilim." dedi.